Antifoane INT UF refill 36DB Ear Soft (500/buc) – Ardon

Antifoane INT UF refill 36DB Ear Soft (500/buc) – Ardon

Cod Produs: AR/C1047

Pret: 530.40 lei (fara T.V.A.)

Pret: 631.18 lei (cu T.V.A.)

Antifoane INT UF refill 36DB Ear Soft (500/buc) sunt un produs distribuit de Ardon si face parte din categoria Antifoane – interne. Antifoanele de fata sunt perfecte pentru persoanele care ajung in vizita in locuri in care zgomotul ajunge pana la 36 DB. Aceastea pot fi folosite si ca antifoane de unica folosinta dar se pot si refolosi, curatarea lor fiind foarte usoara.

  • Descriere
  • Recenzii (0)

Descriere produs

Antifoane INT UF refill 36DB Ear Soft (500/buc) sunt un produs distribuit de Ardon si face parte din categoria Antifoane – interne.

Antifoanele de fata sunt perfecte pentru persoanele care ajung in vizita in locuri in care zgomotul ajunge pana la 36 DB. Aceastea pot fi folosite si ca antifoane de unica folosinta dar se pot si refolosi, curatarea lor fiind foarte usoara.

Sunt fabricate din spuna poliuretanica de culoare galbena.

Recenzii

Nu există încă recenzii.


Fii primul care adauga o recenzie pentru “Antifoane INT UF refill 36DB Ear Soft (500/buc) – Ardon”

Departament Corporate si Licitatii:
Pentru Cereri de Oferta, Licitatii sau Achizitii Publice prin SEAP/SICAP puteti trimite cererile pe E-mail: licitatii@maboinvest.ro sau FAX: 0332.102.352
Info: Contactați departamentul numai pentru cereri speciale. Pentru orice alte cereri folosiți contactul de la departament vanzari.

Specificatiile tehnice si imaginile prezentate au caracter informativ si pot contine erori sau inadvertente. Specificatiile tehnice si pretul produselor pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare si nu constituie obligativitate contractuala. Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie pentru eventuale clarificari.