Asigura-te ca dispui de echipamente PSI de calitate!

Asigura-te ca dispui de echipamente PSI de calitate!

Asigura-te ca dispui de echipamente PSI de calitate!

Dupa cum probabil stiti deja, daca reactia la foc este suficient de rapida atunci incediul poate fi prevenit cu succes, precum si pagubele pe care acesta le-ar provoca. Asadar, o interventie rapida in stadiul de inceput al incendiului este de dorit pentru a se evita un dezastru. Tocmai de aceea este important sa dispuneti de echipamente PSI cu ajutorul carora sa interveniti pana la sosirea pompierilor, spre exemplu. Bineinteles, numai daca sunteti siguri ca nu va puneti in pericol in cazul in care interveniti. Daca siguranta nu este garantata, atunci mai bine asteptati echipa de interventie specializata.

Ce echipamente PSI puteti comanda de la Maboinvest?

Cu ajutorul unor echipamente PSI eficiente, veti putea securiza componentele industriale valoroase, bunurile si infrastructura, asigurand un grad ridicat de  protectie. Ehipamentele pe care Maboinvest le pune la dispozitia voastra, au o capacitate mare de stingere, precum si caracteristici ecologice. De asemenea, sunt usor de utilizat, cu un efect imediat, extrem de eficiente.

Echipamente PSI pe care le puteti achizitiona din oferta noastra:

–          Patura antifoc disponibila in mai multe dimensiuni, realizata din fibra de sticla in procent de 100% ceea ce o face rezistenta la incendiu. Poate fi utilizata cu incredere pentru a va proteja de flacari.  Temperatura maxima de utilizare este de: 540°C;

–          MAB grenada de mana pentru stins incendii 500 ml – acest produs nu necesita nici o pregatire prealabila, ceea ce este foarte bine. Poate fi utilizata in orice moment in gospodarii, birouri, depozite, mașini, rulote, barci si orice alte vehicule, fiind aruncata in focarul de incendiu. Are un domeniu larg de utilizare: clase de incendiu clasa A (materiale solide-lemn, textile, hartie etc.), clasa B (substante lichide – motorina, benzina etc.), clasa C (gaze inflamabile). Volumul protejat este de pana la 16 m³ spatiu inchis.

Utilizarea este intuitivă, ceea ce inseamna ca erorile de functionare sunt imposibile. Este usor si sigur de utilizat si de intretinut, garantia pentru depozitare fiind de 5 ani de la fabricare. Este extrem de eficienta intrucat inhiba si neutralizeaza fumul in zona de stingere, persoanele din apropiere putand respira usor. Agentul lichid nu permite reaprinderea incediului, formand un strat protector in zona de ardere.  Nu este un produs toxic, ba dinpotriva este un produs prietenos din punct de vedere ecologic.

–          Extinctor automat –  pentru echipamente industriale, industria alimentara, combustibili diversi, arhive, trezorerii, bunuri si valori; Clase de incendiu A, B, C, F  (produse reziduale alimentare).

Comparativ cu sistemele clasice de stingere a incendiilor (stingatoare portabile), stingatoarele automate ofera un raspuns imediat, au o putere mare de singere si caracteristici ecologice. In plus nu sunt costisitoare intrucat nu necesita intretinere periodica.

Share this post

Comment (1)

  • CNDR

    Mabo Invest, thanks! And thanks for sharing your great posts every week!

    29/06/2018 at 6:16 pm

Comments are closed.