PRET SPECIAL

Bocanci de protectie Dalas S3 SRC

Cod Produs: 5A48

Pret: 79.00 lei 63.00 lei (fara T.V.A.)

Pret: 74.97 lei (cu T.V.A.)

5A48 Bocanci de protectie Dalas S3 SRC. Bocanci de protectie din piele naturala texturata, hidrofobizata de bovina, captuseala textila respirabila, cu bombeu metalic si lamela anti-perforatie metalica. Aplicatii: constructii, industrii, mentenanta.

 • Marimi: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
Golește
 • Descriere
 • Informații suplimentare
 • Recenzii (0)
 • VEZI corespondenta marimi

Descriere produs

Bocanci de protectie Dalas S3 SRC cu bombeu metalic si lamela anti-perforatie metalica conform EN ISO 20345.

 • Fete din piele naturala de bovina, texturata, hidrofobizata
 • Captuseala textila, respirabila
 • Brant respirabil, ergonomic, absoarbe umiditatea
 • Bombeu metalic
 • Lamela anti-perforatie din otel
 • Talpa poliuretan dubla densitate, injectata direct pe fete, anti-alunecare SRC, rezistenta la hidrocarburi FO
 • Marimi: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47       VEZI corespondenta marimi

Informatii suplimentare Bocanci de protectie Dalas S3 SRC

Incaltaminte de protectie de siguranta conform Standard: EN ISO 20345:2011 Marimi: 36-47 (EU) Incălţămintea este proiectată astfel încât să respecte prevederile Regulamentului (UE) 2016/425 şi cerinţele esenţiale de securitate şi sănătate corespunzătoare domeniului de utilizare preconizat.

Domeniu de utilizare: protecţia părţii anterioare a piciorului împotriva lovirii şi strivirii, protectia membrelor inferioare impotriva inteparii prin talpa, a agresiunilor mecanice superficiale minore (abraziune, agăţare), protecţia călcâiului împotriva şocurilor mecanice, proprietăţi antistatice şi talpă exterioară cu profil, rezistentă la hidrocarburi, la activităţi de manipulare de obiecte grele cu pericol de cădere sau rostogolire, la deplasări pe suprafeţe denivelate sau acoperite cu straturi superficiale de apa. Aplicatii: constructii, industrii, mentenanta.

Caracteristici si materiale Bocanci de protectie Dalas S3 SRC:

Fete: piele naturala de bovina cu faţa naturală presată; Captuseala: tricot caşerat cu material spongios, asamblare căpută peste carâmbi; căptușeală în zona ștaifului din nețesut termocolat;  Brant: din neţesut rigidizat, antistatizat;  Acoperişul de branţ: 1/1 din tricot caşerat cu material spongios, antistatizat;  Talpa: PU cu dubla densitate  Protectia gleznei: prevăzuţi la marginea superioară cu element de confort amortizant din înlocuitor piele, cu dublură din materiale spongioase; Bombeu de securitate: metalic, rezistent la soc mecanic de 200 Joule;  Lamela anti-perforatie: metalica, rezistă la o forţă de perforare de 1100N;  Sistem de închidere: peste burduf prin perechi de inele protejate anticoroziv;  Lăţime calapod: 11 mondopoint.  Înălţime carâmbi: min.125 mm (sortiment B);

Perfomante conform standard EN ISO 20345:2011:

✓ Permeabilitate la apa: ▪ rezistenta ansamblului superior la penetrare si absortie de apa (absortia de apa nu este mai mare de 30% dupa 60 min de la inceputul incercarii si nici nu se produce penetrarea a mai mult de 2g dupa alte 30 min

✓ Rezistena la alunecare: ▪ Rezistenţă la alunecare pe podele din plăci ceramice: – coeficient de frecare condiţia A – alunecare toc spre înainte : ≥0,28; – coeficient de frecare condiţia B – alunecare talpă spre înainte: ≥ 0,32; ▪ Rezistenţă la alunecare pe podele din oţel unse cu glicerină: – coeficient de frecare condiţia C – alunecare toc spre înainte : ≥ 0,13; – coeficient de frecare condiţia D – alunecare talpă spre înainte: ≥ 0,18.

✓ Absorbitor de energie in zona calcaiului;

✓ Încălţăminte antistatică – rezistenţa între 100k Ω şi 1000 M Ω ;

✓ Rezistenta talpii la hidrocarburi – variaţia volumului după imersie, timp de (22 ±2)h în izooctan este sub 12%, iar creşterea durităţii sub 10 grade Shore;

✓ Talpă exterioară rezistentă la abraziune – pierderea de volum relativ este sub 150 mm3, pentru materiale a căror densitate este peste 0,9 g/cm3.

Bocanci de protectie Dalas S3 SRC – producator Renania

Informatii suplimentare

Greutate1.8 kg
Marimi disponibile

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Brand

Renania

Standarde

EN 20345 (încălțăminte de protecție)

Aplicatii

Constructii si amenajari, Industrie, Logistica si transporturi, telecomunicatii

Recenzii

Nu există încă recenzii.


Fii primul care adauga o recenzie pentru “Bocanci de protectie Dalas S3 SRC”

Departament Corporate si Licitatii:
Pentru Cereri de Oferta, Licitatii sau Achizitii Publice prin SEAP/SICAP puteti trimite cererile pe E-mail: licitatii@maboinvest.ro sau FAX: 0332.102.352
Info: Contactați departamentul numai pentru cereri speciale. Pentru orice alte cereri folosiți contactul de la departament vanzari.

Specificatiile tehnice si imaginile prezentate au caracter informativ si pot contine erori sau inadvertente. Specificatiile tehnice si pretul produselor pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare si nu constituie obligativitate contractuala. Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie pentru eventuale clarificari.

CADOURI !!! La fiecare comanda online de minim 200 Lei, plasata in perioada 1 Februarie - 30 Martie primiti un cadou (acesta se regaseste pe factura si in colet).