Bocanci de protectie NEW JILIN S1P CI SRC

Cod Produs: A063

Pret: 97.69 lei (fara T.V.A.)

Pret: 116.25 lei (cu T.V.A.)

A063 Bocanci de protectie NEW JILIN S1P CI SRC. Bocanci imblaniti, bombeu metalic si lamela antiperforatie, cat. S1P CI SRC,  conform ISO EN 20345. Recomandati in constructii, lucrari de intretinere, logistica, industrie usoara, automotive, lucru in depozite.

 

Golește
 • Descriere
 • Informații suplimentare
 • Recenzii (0)
 • VEZI corespondenta marimi A063

Descriere produs

Bocanci de protectie NEW JILIN S1P CI SRC

 • FEŢE piele naturală de bovină
 • CĂPTUŞEALĂ din blană sintetică
 • BOMBEU metalic
 • LAMELĂ antiperforaţie din oţel
 • TALPĂ poliuretan dublă densitate, antialunecare SRC
 • Protecţie eficace, confort la -17° C.
 • Marimi:  35 – 47   VEZI corespondenta marimi
Aplicatii: constructii, lucrari de intretinere, logistica, industrie usoara, automotive, lucru in depozite.
 
Informatii suplimentare Bocanci de protectie NEW JILIN S1P CI SRC
– Descrierea produsului
Încălţăminte (bocanci cu caramb inalt) realizată din piei bovine cu faţa naturală presată si textil rezistent la abraziune, căptuşită integral (la căpută cu neţesut împâslit antistatizat), cu bombeu metalic de securitate, inserție antiperforație metalică, talpă din PU cu dublă densitate, antialunecare SRC. Bombeul și inserția antiperforație sunt din metal cu suprafață acoperită. Branţul este din neţesut rigidizat, antistatizat, iar acoperişul de branţ 1/1 este din tricot caşerat cu material spongios, antistatizat. Asamblarea feţelor cu branţul este tip STROBEL. Talpa exterioară din PU dublă densitate este injectată direct pe ansamblul superior (sistem de confecţie « IJ »); prezintă suprafaţă antiderapantă.
Se realizează în grupa de mărimi 35…47 (puncte franceze). Lăţime calapod: 11 mondopoint.
Model 2114N NEW JILIN – Bocanci cu caramb inalt din piei de bovine cu fata naturala presata si textil rezistent la abraziune, captusit integral cu blana sintetica. Burduful din inlocuitor de piele este captusit cu blana sintetica. Ansamblare caputa peste carambi; sistem de inchidere peste burduf prin prechi de inele protejate anticoroziv.
Sunt prevazuti la marginea superioara cu element de confort amortizant din inlocuitor de piele, cu dublura din materiale spongioase, matlasat cu randuri de cusaturi uniforme.
Înălţime carâmbi: min.185 mm (sortiment C).
Performanţe: Încălţămintea este proiectată astfel încât să respecte prevederile din directiva europeană 89/686/CEE, amendată prin directivele 93/68/CEE, 93/95/CEE, 96/58/CE, respectiv HG nr. 115/2004 cu modificările ulterioare şi cerinţele esenţiale de securitate şi sănătate corespunzătoare domeniului de utilizare preconizat.
Produsul răspunde cerinţelor din SR EN ISO 20345:2012 (EN ISO 20345:2011), corespunzătoare încălţămintei realizate din piele şi alte materiale – cod clasificare I, prevăzută cu branţ şi acoperiş de branţ detaşabil (opțiunea 4), sortimente A și B, categorie și simboluri de marcare a protecţiei: „S1 P”.

Informatii suplimentare

Greutate1.8 kg
Marimi disponibile

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Clasa protectie

S1P CI SRC

Recenzii

Nu există încă recenzii.


Fii primul care adauga o recenzie pentru “Bocanci de protectie NEW JILIN S1P CI SRC”

Departament Corporate si Licitatii:
Pentru Cereri de Oferta, Licitatii sau Achizitii Publice prin SEAP/SICAP puteti trimite cererile pe E-mail: licitatii@maboinvest.ro sau FAX: 0332.102.352
Info: Contactați departamentul numai pentru cereri speciale. Pentru orice alte cereri folosiți contactul de la departament vanzari.

Specificatiile tehnice si imaginile prezentate au caracter informativ si pot contine erori sau inadvertente. Specificatiile tehnice si pretul produselor pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare si nu constituie obligativitate contractuala. Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie pentru eventuale clarificari.