Branduri

            COFRA producator de incaltaminte situat in sudul Italiei.

UNIVET producator italian de ochelari de protectie industriali, medicali si protectie impotriva razelor laser impreuna cu sisteme optice de marire proiectate pentru aplicatii chirurgicale sau dentare.

Producator de incaltaminte BICAP cu sediul in Bari Italia este printre cei mai recunoscuti producatori de incaltaminte la nivel international, iar acest lucru nu este deloc surprinzator: experienta de peste 30 de ani in domeniu si decizia de a introduce in gama lor incaltaminte de protectie au asigurat succesul companiei in furnizarea de produse si servicii la nivel global.

Cu o experienta de 21 ani, compania RENANIA este cel mai important furnizor de solutii si echipamente complete pentru securitatea si sanatatea in munca, insa este intai de toate consultant si furnizor de servicii. Consultanta eficienta oferita clientului in procesul de asigurare a protectiei la locul de munca, distributia la nivelul tarii, marcile proprii si productia independenta au asigurat succesul la nivel national al companiei in ceea ce priveste productia si distributia de echipamente individuale de protectie complete.

  VETRO DESIGN este o companie cu capital integral romanesc, infiintata in anul 1996, avand ca activitati principale fabricarea, importul, exportul, distributia, unei game variate de echipamente medicale, igiena si curatenie.