Casca de protectie ADAM

Cod Produs: D230

Pret: 13.83 lei (fara T.V.A.)

Pret: 16.46 lei (cu T.V.A.)

D230 Casca de protectie ADAM, conform EN 397. Calota din HDPE, rezistenta dielectrica: 440V, suspensie din polietilena cu fixare in 6 puncte; Banda antitranspiratie din burete; Greutate calota: 340 gr fara accesorii; Sloturi accesorii: 30 mm; Rezistenta la temperatura: -10°C pana la + 50°

 • Culori: verdegalbenalbastru, alb, roşuportocaliu
Golește
 • Descriere
 • Informații suplimentare
 • Recenzii (0)

Descriere produs

Casca de protectie ADAM

Caracteristici:

 • calotă din HDPE
 • suspensie din polietilenă, cu fixare în 6 puncte
 • bandă antitranspiraţie din burete
 • greutate calotă: cca. 340 g.
 • Sloturi accesorii: 30 mm
 • Rezistenţa la temperatură: -10… +50 grd. Celsius
 • Rezistenţă dielectrică: 440V
 • Mărime universala
 • Culori: verde, galben, albastru, alb, roşu, portocaliu

Fabricata in Romania

Aplicatii: constructii.

Informatii suplimentare Casca de protectie ADAM

Descrierea produsului: Cascã de protecţie din polietilenã de înaltã densitate, cu calotã cu 7nervuri, bordurã cu şanţ, cu fante laterale de montare a accesoriilor , fără orificii de aerisire . Are element de strângere şi de reglare pe ceafă şi pe cap prin paşi de circa 5mm(orificii + butoni), sistem de amortizare (6 puncte de fixare). Este adaptabilã pentru circumferinţa capului de 52-62cm. Masã:circa 340 g. Nu are părţi metalice

Domeniu de utilizare: protecţia capului împotriva rănirilor cerebrale şi a fracturilor craniene care pot rezulta din căderea unor obiecte de la înălţime şi protecţie împotriva şocurilor electrice în cazul contactului de scurtă durată cu conductori electrici aflaţi sub tensiune de maxim 440V c.a., în medii normale de lucru, fãrã atmosferã potenţial explozivã, cu temperaturi de la -100C pânã la +500C, în construcţii, industrie.

Performanţe: Podusul este realizat în conformitate cu cerinţele esenţiale de securitate şi sănătate aplicabile şi prevederile din directiva europeană 89/686/CEE şi amendamentele 93/68/CEE, 93/95/CEE, 96/58/CE, referitoare la echipamente individuale de protecţie, respectiv HG nr. 115/2004 cu modificările ulterioare Are performanţe conform SR EN 397+A1:2013 (EN 397:2012+A1:2012) – construcţie, absorbţia şocurilor, rezistenţã la penetraţie, inflamabilitate) şi a cerinţelor suplimentare referitoare la proprietăţi elecrice împotriva contactului de scurtă durată cu conductori electrici sub tensiune de maxim 440V c.a.(curent de scurgere sub 1,2 mA când este supusă la cele 3 încercări specifice la tensiune de 1200V), rezistenţă la temperaturi joase, până la -100C.

Modelul a făcut obiectul certificării prin “examinare EC de tip” prevăzute în art. 10 al Directivei europene 89/686/CEE, amendată sau în secţiunea a 3- a a HG nr. 115/2004, pentru care s-a emis Certificatul de examinare EC de tip Nr. 2800/EIP/R1/08.07.2016 de cãtre organismul de certificare notificat ICSPM-CS din cadrul INCDPM Bucureşti, cu sediul în B-dul Ghencea nr. 35A, Sector 6, Bucureşti, România (organism notificat cu nr. 1805). Depozitare: Se recomandă ca transportul şi depozitarea să se facă în ambalaj original, la temperaturi cuprinse între 00C şi +300C, în locuri uscate. În condiţii normale, termenul de garanţie în depozitare este de 5 ani. Se va evita expunerea la lumină solară intensă.

Curăţare: Toate componentele din plastic se curăţă cu apă şi detergenţi comerciali; se pot dezinfecta cu dezinfectanţi uzuali slabi. În caz de nelămuriri, contactaţi importatorul. Nu se recomandă utilizarea solvenţilor comerciali şi a detergenţilor organici, care ar putea deteriora suprafaţa şi afecta proprietăţile fizice.

Instrucţiuni de utilizare Casca de protectie ADAM:

Potriviţi casca pentru a se aşeza bine pe cap. Ajustaţi banda de contur de la spatele căştii (elementul de strângere pe ceafă), trăgând-o prin cele două inele până se obţine lărgimea convenabilă şi apăsând pentru ca bolţurile să intre în orificii. Se poate ataşa o chingă jugulară cu diametru de minim 10mm în stare neîntinsă, prinsă de o parte şi alta a căştii, pentru menţinerea căştii pe cap.

Durată de viaţă utilă : Acest produs are un ciclu de viaţă utilă de 5 ani. Se recomandă să se scoată din uz după maxim 5 ani. Uzarea puternică poate reduce semnificativ durata de viaţă.

Informatii suplimentare

Greutate0.4 kg
Culori disponibile

alb, albastru, galben, portocaliu, rosu, verde

Recenzii

Nu există încă recenzii.


Fii primul care adauga o recenzie pentru “Casca de protectie ADAM”

Departament Corporate si Licitatii:
Pentru Cereri de Oferta, Licitatii sau Achizitii Publice prin SEAP/SICAP puteti trimite cererile pe E-mail: licitatii@maboinvest.ro sau FAX: 0332.102.352
Info: Contactați departamentul numai pentru cereri speciale. Pentru orice alte cereri folosiți contactul de la departament vanzari.

Specificatiile tehnice si imaginile prezentate au caracter informativ si pot contine erori sau inadvertente. Specificatiile tehnice si pretul produselor pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare si nu constituie obligativitate contractuala. Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie pentru eventuale clarificari.