Cum comand online pe MaboInvest?

Online cumperi rapid si in siguranta. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cativa pasi simpli. Iata cateva detalii despre fiecare etapa:

Cauta produsul dorit

Poti cauta un produs direct in campul special de cautare,

sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga.

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.

Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

 

Verifica-ti comanda

Dupa adaugarea unui produs poti naviga in cosul de cumparaturi, aici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi metoda de livrare preferata (Ridicare de la Showroom, Livrare la domiciliu).

Apoi apesi butonul „Continua plata

Apoi selectezi daca doresti factura pe persoana juridica sau fizica si completezi campurile cu datele necesare facturarii.

Daca doresti livrarea produselor la alta adresa decat cea de facturare bifezi casuta „Livrezi la o alta adresa?” si completeze campurile cu datele necesare livrarii comenzii.

 

Alegi metoda de plata (Ramburs la livrare sau cu Ordin de plata)

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Am citit si sunt de acord cu termenii & conditiile” inainte de a trimite comanda.

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Plasare comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

Daca intampini probleme la plasarea unei comenzi te rugam sa ne contactezi!