Anunt MaboInvestÎn perioada 03-05.04.2021 magazinul online MaboInvest.ro se va afla în mentenanță. Vă mulțumim pentru înțelegere! Echipa MaboInvestAnunt MaboInvest

Despre noi

Mabo Invest respecta urmatoarele principii:


PROFESIONALISM

Spunem intotdeauna DA clientiilor nostri pentru ca avem intotdeauna o solutie pentru ei. Consideram ca este normal ca solicitarea unui client sa-si gaseasca rezolvarea la noi si de aceea credem intr-o solutie tehnica si comerciala adecvata fiecaruia. Atunci cand ne adresati o solicitare de orice fel, echipa noastra va rezolva problema dumneavoastra astfel incat, la final sa aveti solutia potrivita pentru cerintele pe care ni le-ati comunicat. Pentru rezolvarea tuturor problemelor dumneavoastra, ne bazam pe o echipa profesionista ce cunoaste in amanunt oferta prezentata pe site-ul nostru si care poate lua decizia potrivita pentru a va fi de ajutor. Maboinvest.ro nu vinde produse, ci vinde solutii! Noi nu vindem specificatiile unui produs, ci avantajele de care puteti beneficia daca veti adopta solutia oferita de noi!

CONSULTANTA

Oferim suport si consultanta tuturor vizitatorilor nostri – maboinvest.ro incurajeaza principiul care sta la baza functionarii Internetului, acela de a oferi informatii gratuit. In timpul programului standard de lucru, echipa noastra tehnica va sta la dispozitie pentru a raspunde, in limita timpului si in ordinea primirii solicitarilor, la toate problemele si intrebarile pe care le aveti si la care inca nu ati aflat un raspuns satisfacator. Veti primi raspunsurile solicitate in cel mai scurt timp folosind posta electronica sau alte mijloace de comunicare aflate la indemana dumneavoastra. Noi credem ca un sfat bine dat este cheia catre rezolvarea multor probleme.

CORECTITUDINE

Comunicam intotdeauna adevarul – Membrii echipei Maboinvest.ro va vor prezenta intotdeauna situatia reala, indiferent de aceasta. Ne propunem sa construim o relatie bazata pe incredere si pe respect reciproc, iar principiile ferme dupa care ne ghidam in dezvoltarea acestei relatii nu permit distorsionarea adevarului in nici o circumstanta.

INCREDERE

Respectam intocmai promisiunile facute – Maboinvest.ro isi respecta intotdeauna cuvantul dat. Nu veti intalni un angajament nerespectat din partea vreunui membru al echipei noastre. Prin gradul inalt de pregatire si experienta al echipei magazinului maboinvest.ro, solutiile alese de consultantii nostri vor fi cele mai adecvate nevoilor dumneavoastra. MaboInvest isi asuma toate promisiunile facute si raspunde contractual in fata dumneavoastra, in cazul neindeplinirii acestora.

ACCESIBILITATE

Vindem numai produse de marca la cele mai bune preturi – Deoarece stim ca astazi sunteti asaltati din toate partile de zeci de oferte care de care mai “atractive”, echipa MaboInvest.ro va ajuta sa economisiti timp si efort oferindu-va zilnic sute de promotii la cele mai bune preturi pentru produse cu adevarat interesante. In plus, calitatea produselor oferite constituie elementul principal care face diferenta dintre noi si concurenta.

PROMPTITUDINE

Raspundem oricarei solicitari in maxim 2 ore (in timpul programului de lucru) – Toate solicitarile dumneavoastra sunt prioritare pentru noi. In termen de maxim 2 ore de la primirea acestora si intrarea lor in sistemul nostru informatic, veti fi contactat de unul dintre membrii echipei noastre. Pentru noi, toti clientii sunt la fel de importanti si toti, fara exceptie, vor primi raspuns in acelasi termen de maxim 2 ore.

RECUNOSTINTA

Recompensam clientii fideli prin reduceri – Maboinvest.ro se gandeste intotdeauna la clientii sai fideli si la multumirea acestora. Pe langa promotii, preturi excelente si produse noi, clientii pot beneficia de reduceri speciale. Astfel, punctual, in functie de valoarea comenzii lansate clientii MaboInvest.ro pot primi un discount suplimentar din pretul afisat pe site.

Nume firma: MABO INVEST SRL

IASI-700303 Apelor nr. 1, Romania (RO)

Cod unic inregistrare: RO22514053

Nr. Registrul Comertului: J22/2781/2007

Cont: RO81 BTRL 0240 1202 H590 99XX

Banca: TRANSILVANIA IASI

NUMERE DE TELEFON:

Mobil (Telekom): 0740-253.570

Fix: 0332 102.352

FAX: 0332 102.352

PROGRAM:

Luni-Vineri, 09:00 – 17:00

Sambata si Duminica INCHIS

Comenzi on-line: NON STOP

Departament Vanzari – Program preluare comenzi:

Luni-Vineri, 09:00 – 17:00

Ne gasiti si pe Afacerist.ro aici: MABO INVEST SRL

0
+
Comenzi onorate
0
ani de online
0
+
produse in magazin
0
+
categorii produse

Produse NOI

Cauti un produs anume?

Specialistii MaboInvest sunt bucurosi sa raspunda intrebarilor si cererilor dvs.
0740.253.570 / office@maboinvest.ro

Cadouri MaboInvestCADOURI!!! La fiecare comandă online cu o valoare de minim 200 Lei, plasată în perioada 01.02-30.03.2021 primiți un cadou (acesta se va regăsi pe factura fiscală și în colet).Cadouri MaboInvest
has been added to your cart:
Checkout