Dispozitiv pentru manevrarea sigurantelor MPR

Cod Produs: T184

Pret: 219.03 lei (fara T.V.A.)

Pret: 260.65 lei (cu T.V.A.)

T184 Dispozitiv pentru manevrarea sigurantelor MPR. Manson electroizolant de cuplare a sigurantelor MPR este executat din materiale electroizolante si ignifuge (bachelita si policarbonat) si permite cuplarea la sigurante avand marimi cuprinse intre 00 si 3. Material piele; Lungime: cca. 40 cm; Fabricat in Germania.

  • Descriere
  • Informații suplimentare
  • Recenzii (0)
  • Fisa tehnica, DC

Descriere produs

Dispozitiv pentru manevrarea sigurantelor MPR. Manson electroizolant MPR.

Caracteristici:
– manson de protectie din piele cromata
– lungime: cca. 40 cm
– dispozitiv pentru cuplare/decuplare sigurantelor fuzibile si a clemelor de scurcircuitare pentru cutii si tablouri de distributie
Dispozitivul cu aparatoare de protectie este un echipament destinat electricienilor care efectueaza manevre de introducere si extragere a sigurantelor cu mare putere de rupere in instalatii electrice de joasa tensiune (tensiuni nominale sub 1 kV).

Cu ajutorul acestui dispozitiv se pot manevra si clemele de legare la faza, tip bareta, ale scurtcircuitoarelor pentru tablouri electrice si cutii de distributie de joasa tensiune si cele doua  marimi de sigurante false.

Dispozitivul de cuplare a sigurantelor MPR este executat din materiale electroizolante si ignifuge (bachelita si policarbonat) si permite cuplarea la sigurante avand marimi cuprinse intre 00 si 3.

Aparatoarea de protectie are rolul de a proteja bratul operatorului fata de efectul termic al arcului electric ce s-ar putea produce accidental la introducerea sau extragerea sigurantelor.

Manson de protectie din piele; Lungime: cca. 40 cm;

Aplicatii: lucrari efectuate de electricieni.

Manson electroizolant MPR – Fabricat in Germania.

Informatii suplimentare

Greutate0.95 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.


Fii primul care adauga o recenzie pentru “Dispozitiv pentru manevrarea sigurantelor MPR”

Departament Corporate si Licitatii:
Pentru Cereri de Oferta, Licitatii sau Achizitii Publice prin SEAP/SICAP puteti trimite cererile pe E-mail: licitatii@maboinvest.ro sau FAX: 0332.102.352
Info: Contactați departamentul numai pentru cereri speciale. Pentru orice alte cereri folosiți contactul de la departament vanzari.

Specificatiile tehnice si imaginile prezentate au caracter informativ si pot contine erori sau inadvertente. Specificatiile tehnice si pretul produselor pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare si nu constituie obligativitate contractuala. Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie pentru eventuale clarificari.