Filtru plastic A2B2E2K2P3 XL pentru masca Optifit RD40

Filtru plastic A2B2E2K2P3 XL pentru masca Optifit RD40

Cod Produs: NK/1788155

Pret: 91.60 lei (fara T.V.A.)

Pret: 109 lei (cu T.V.A.)

1788155 Filtru plastic A2B2E2K2P3 XL pentru masca Optifit RD40 Compatibil cu mastile complete monofiltru si racord cu filetare standard. Carcasa din material plastic. Pret pe buc.

 • Descriere
 • Informații suplimentare
 • Recenzii (0)
 • Documente

Descriere produs

Filtru plastic A2B2E2K2P3 XL pentru masca Optifit RD40

 • Compatibil cu mastile complete monofiltru si racord cu filetare standard.
 • Carcasa din material plastic, Ø106mm – 395gr
 • Clasa de protectie A2B2E1K2 P3 Tip 450 cc

Performante:

 • A – Gaze şi vapori organici (solvenţi organici). Substanţe cu punct de fierbere > 65 0C. Ex. solventi, hidrocarburi etc.
 • B – Gaze şi vapori anorganici (Ex. clor, acid cianhidric, hidrogen sulfurat, brom, acid bromhidric, fosgen, dioxid de clor, formaldehidă).
 • E – Gaze si vapori acizi tip anhidrina sulfuroasa. (Ex. dioxid de sulf, acid clorhidric)
 • K – Amoniac si derivati anorganici tip amoniac.
 • P – Particule aerosoli solizi si lichizi.

PRET PE BUC.

Gama de filtre din plastic Honeywell oferă o protecție rentabilă, fără compromisuri asupra calității sale. Acest filtru de plastic este testat conform EN14387 și standardul EN143.

DOMENII DE APLICARE ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

Un filtru Honeywell, în combinație cu un conector respirator (mască integrală, mască parțială, aparat respirator, dispozitiv de filtrare mecanizat și glugă cu aducție de aer) asigură un sistem de protecție respiratorie. Dispozitivele de protecție respiratorie filtrează aerul respirat și rețin elementele care sunt dăunătoare pentru sănătate (particule, gaze, vapori). CO nu va fi filtrat. Filtrele de particule vor filtra numai particule. Filtrele de gaz vor filtra numai gaze și vapori.

Atunci când sunt prezente ambele substanțe dăunătoare, trebuie să se utilizeze un filtru combinat. Atunci când utilizați un apparat respirator mecanizat în conformitate cu EN 12941 sau EN 12942, citiți mai întâi și respectați manualele de utilizare ale componentelor respective.

Filtru plastic A2B2E2K2P3 XL pentru masca Optifit RD40 – HONEYWELL

UTILIZARE

Limitări/condiții de utilizare

Respectarea liniilor directoare naționale, de ex.:

– Instrucțiunile de operare trebuie citite și respectate.

– În cazul produselor foarte toxice, se recomandă utilizarea filtrului numai o singură dată.

– Pentru a preveni riscul de hipoxemie, concentrația de oxigen din atmosfera ambiantă nu trebuie să scadă sub 17% din volum.

– Pentru a preveni riscul de hiperoxemie, concentrația de oxigen din atmosfera ambiantă nu trebuie să crească peste 21% din volum.

– Utilizatorul trebuie să fie supus unei examinări medicale pentru a obține permisiunea de utilizare a protecției respiratorii.

– Containerele neventilate, săpăturile, conductele și suprafețele mici nu pot fi accesate cu un dispozitiv de filtrare.

– Utilizatorul trebuie să cunoască operarea și manevrarea dispozitivului.

– Trebuie să se cunoască tipul și concentrația substanțelor periculoase.

– Atunci când există gaze, vapori și particule, trebuie să se utilizeze un filtru combinat.

– Filtrele de particule nu protejează împotriva gazelor și vaporilor toxici.

– Filtrele de gaze nu protejează împotriva particulelor.

– Filtrele trebuie alese în funcție de conținutul de poluanți.

– Nu utilizați filtre neetanșate sau avariate.

– Filtrele cu o masă mai mare de 300 grame nu pot fi utilizate dacă sunt montate direct pe o mască parțială. Aceste filtre au o pictogramă ce reprezintă o mască tăiată cu o linie.

– Pentru a distinge filtrele între ele, acestea trebuie marcate cu un inel colorat, în funcție de capacitatea lor de a filtra anumite substanțe periculoase.

– În cazul în care aparatul respirator se defectează, părăsiți imediat zona periculoasă.

Filtru plastic A2B2E2K2P3 XL pentru masca Optifit RD40

– Măștile integrale și parțiale nu sunt adecvate pentru utilizatorii care au barbă sau mustață, care ar putea afecta etanșeitatea în zona feței. Acest tip de protecție respiratorie nu este adecvat nici pentru persoanele care au cicatrici adânci sau o formă a capului ce nu poate garanta o etanșare bună a feței pentru a evita orice scurgere. Se poate lua în considerare utilizarea glugilor cu aducție de aer în combinație cu o unitate de suflante.

– Introduceți dispozitive de filtrare numai în zone cu aer proaspăt sau în camere ventilate. Nu utilizați dispozitivele de filtrare în spații mici, cum ar fi camerele mici fără ventilare suficientă.

– Utilizați aparate de respirație independente de mediu în cazul în care nu cunoașteți condițiile sau dacă acestea variază.

– Dispozitivele de protecție respiratorie trebuie alese în funcție de tipul și de concentrația substanțelor periculoase.

– Schimbați filtrul imediat ce simțiți mirosul sau gustul substanței din aerul inhalat.

– Avertizările nesatisfăcătoare cu privire la caracteristicile substanțelor periculoase implică luarea de măsuri speciale înainte de utilizare.

– În cazul aparatelor respiratorii cu câteva filtre respiratorii, toate filtrele trebuie schimbate simultan când se efectuează schimbarea filtrelor.

– Utilizați numai filtre aprobate cu sistemul respirator de purificare a aerului.

– Nu utilizați dacă există pericol de explozie!

– Nu utilizați niciodată filtrele atunci când lucrați cu flăcări deschise sau în zonele în care pot apărea picături de metal lichid.

– Utilizați dispozitivul de protecție respiratorie numai cu suflanta pornită.

– Înainte de utilizarea sistemului respirator de purificare a aerului, verificați debitul aerului.

– Temperaturile mai mici de 10°C pot determina condiții de uzură inacceptabile.

– În cazul unui risc de scădere a cantității de oxigen, a concentrației excesiv de ridicate a substanțelor periculoase sau rapoarte necunoscute. Trebuie utilizate dispozitive de izolare care operează independent de mediu.

– Filtrele care sunt utilizate în pereche trebuie schimbate în același timp

– Filtrele utilizate în pereche pot fi utilizate astfel numai cu filtre identice (același tip de protecție).

Informatii suplimentare

Greutate0.40 kg
Brand

Honeywell

Recenzii

Nu există încă recenzii.


Fii primul care adauga o recenzie pentru “Filtru plastic A2B2E2K2P3 XL pentru masca Optifit RD40”

Departament Corporate si Licitatii:
Pentru Cereri de Oferta, Licitatii sau Achizitii Publice prin SEAP/SICAP puteti trimite cererile pe E-mail: licitatii@maboinvest.ro sau FAX: 0332.102.352
Info: Contactați departamentul numai pentru cereri speciale. Pentru orice alte cereri folosiți contactul de la departament vanzari.

Specificatiile tehnice si imaginile prezentate au caracter informativ si pot contine erori sau inadvertente. Specificatiile tehnice si pretul produselor pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare si nu constituie obligativitate contractuala. Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie pentru eventuale clarificari.

Ați putea dori, de asemenea…

CADOURI !!! La fiecare comanda online de minim 200 Lei, plasata in perioada 1 Februarie - 30 Martie primiti un cadou (acesta se regaseste pe factura si in colet).