Flacon Clatire Ochi cu Solutie

Cod Produs: 1T62

Pret: (fara T.V.A.)

Pret: 0 lei (cu T.V.A.)

1T62 Flacon Clatire Ochi cu Solutie. Flacon de prim-ajutor cu construcţie specială pentru clătirea ochilor în caz de accidente cu substanţe chimice sau pătrunderea unor corpuri straine.

  • Descriere
  • Informații suplimentare
  • Recenzii (0)

Descriere produs

Flacon Clatire Ochi cu Solutie

Caracteristici:

  • Flacon de prim-ajutor cu construcţie specială pentru clătirea ochilor în caz de accidente cu substanţe chimice sau pătrunderea unor corpi străini.
  • Capul flaconului este astfel conceput încât să închidă etanş regiunea din jurul ochiului, să efectueze o clătire eficientă a acestuia, şi să elimine soluţia de clătire uzată.
  • Flaconul se livrează umplut cu apă sterilă.
  • Capacitate: 620 ml.
Informatii suplimentare Flacon Clatire Ochi cu Solutie:

Descriere produs flacon cu lichid pentru spălarea ochilor conform EN 15154- 4:2009-07

Tip de produs Echipament de prim ajutor pentru clătirea ochilor

Folosire Clătirea ochilor în poziţie şezând, în picioare şi culcat ca măsură de auto-prim ajutor pentru a clăti corpuri străine sau substanţe din ochi

Descriere flacon transparent din plastic cu pictograma imprimată, cu cap de pulverizare roşu şi capac alb, tub ascendent intern cu un ventil mobil, tub de drenare exterior, sigiliu de protecţie

Conţinut Apă potabilă (val pH: 7 neutru) 620 ml, liber de germeni activi datorită tratării cu raze gamma.

Perioada de utilizare: 2 ani de la deschiderea sigiliului.

Materiale flacon, capac de protecţie polietilenă tuburi (interne, externe) polietilenă cap de pulverizare, piesă unghiulară, corpul ventilului mobil polistiren inelul ventilului mobil polimetilen oxid dispozitiv de spălare cauciuc nitrilat

Măsuri aprox. 90 x 70 x 250 mm Greutate aprox.750 grame

Depozitare la temperatura camerei ! Departe de frig, căldură şi radiaţii solare directe ! Atenţionare Clătirea ochilor nu înlocuieşte examinarea de către un medic oftalmolog.

Informatii suplimentare

Greutate1 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.


Fii primul care adauga o recenzie pentru “Flacon Clatire Ochi cu Solutie”

Departament Corporate si Licitatii:
Pentru Cereri de Oferta, Licitatii sau Achizitii Publice prin SEAP/SICAP puteti trimite cererile pe E-mail: licitatii@maboinvest.ro sau FAX: 0332.102.352
Info: Contactați departamentul numai pentru cereri speciale. Pentru orice alte cereri folosiți contactul de la departament vanzari.

Specificatiile tehnice si imaginile prezentate au caracter informativ si pot contine erori sau inadvertente. Specificatiile tehnice si pretul produselor pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare si nu constituie obligativitate contractuala. Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie pentru eventuale clarificari.

Ați putea dori, de asemenea…