Lampa de sterilizare AETHER RoboLamp oGuard UV C OZON

Cod Produs: AETHER-4280011201

Pret: 494.00 lei (fara T.V.A.)

Pret: 587.86 lei (cu T.V.A.)

Lampa de sterilizare AETHER RoboLamp oGuard UV C OZON, 38W, culoare negru, cu telecomanda. Lampa robot de sterilizare cu raze UV! RoboLamp oGuard este o lampa cu mercur de joasa presiune ce emite unde intre 185 nm si 253.7 nm prin care reuseste sa schimbe molecula de oxigen in ozon. Astfel sterilizarea are loc pe doua planuri: una a aerului din camera (ozon), alta a suprafetelor (UV).

 • Descriere
 • Informații suplimentare
 • Recenzii (0)
 • Fisa tehnica

Descriere produs

Lampa de sterilizare AETHER RoboLamp oGuard UV C OZON, 38w, negru

Lampa robot de sterilizare cu raze UV! RoboLamp oGuard este o lampa cu mercur de joasa presiune ce emite unde intre 185 nm si 253.7 nm prin care reuseste sa schimbe molecula de oxigen in ozon. Astfel sterilizarea are loc pe doua planuri. Una a aerului din camera (ozon), alta a suprafetelor (UV).

 • Dimensiuni 210mm/460mm
 • Timp programare: 15/30/60 min
 • Raza dezinfecție: 40 metri pătrați
 • Putere: 38W
 • Mod control: Programare/Telecomanda/Radar mișcare.

Pachetul contine:

 •       1 x RoboLamp oGuard, negru
 •       1 x Telecomanda/nu contine baterie 23A
 •       1 x Manual de utilizare

 

Lampa bactericida UV + Ozon cu telecomanda, multi directionala pentru suprafete de pana la 40 mp – distruge 99,9% din microorganism.

Construita cu tuburi de quartz de inalta calitate, de 38 W, proiectate sa reziste la peste 8000 de ore de functionare (spre deosebire de alte tuburi cu durata de viata medie de 3000 de ore).

Potrivita pentru incaperi si spatii inchise de pana la 40 mp

Sterilizare dubla multi directionala cu unghi de actiune de 365 grade, prin ultraviolate si ozonificare, cu efect virucid si bactericid maxim

Ideala pentru dezinfectarea locuintelor, a birourilor, a camerelor si spatiilor publice din hoteluri si pensiuni, a restaurantelor, cabinetelor medicale, saloanelor de cosmetica etc

Dezinfecteaza, reimprospateaza si indeparteaza mirosurile neplacute, fara efecte reziduale

Realizata din materiale durabile, avand o structura stabila care rezista in timp

Usor de folosit, lampa este prevazuta cu o telecomanda cu actiune de pana la 10 m pentru oprirea, pornirea si setarea timpului de sterilizare

Atentie!
A nu se utiliza in prezenta personalului uman, copiilor sau a animalelor de companie! In timpul functionarii , in incaperea respectiva nu trebuie sa ramana decat microrganismele pe care vreti sa le distrugeti!

Descriere

Lampa UV-C cu dubla sterilizare AETHER oGuard UV C OZON foloseste tehnologia de eradicare germicidala cu raze ultraviolate de frecventa joasa, procedeu 100% ecologic, avand un unghi de sterilizare de 360° si o putere virucida extrem de mare. Este folosita pentru dezinfectarea aerului si a suprafetelor din incaperi de pana la 40 mp.

In timpul functionarii, datorita energiei foarte inalte, lampa degaja ozon, care ajuta la o sterilizare completa a incaperii. Ozonul are rolul de a patrunde in unghiurile moarte si la obiectele sau suprafetele ecranate, acolo unde lumina UVC nu pate sa ajunga. Acesta are si capacitatea de a indeparta mirosurile neplacute.

Datorita puritatii tuburilor de quartz, cu o durata de viata de 8000 de ore, lumina UV degajata patrunde prin acestea in exterior nemodificata, astfel creste semnificativ eficienta dezinfectarii.

Realizata din materiale durabile, cu o structura stabila care rezista in timp, lampa cu dubla sterilizare Aether are capacitatea de a distruge bacteriile, virusurile, alergenii, sporii de mucegai, drojdiile, fungii, acarienii sau protozoarele, actionand extrem de eficient in spatii inchise de pana la 40 mp.

Lampa este controlotata printr-o telecomanda intr-un mod simplu si intuitiv, avand 3 cicluri de functionare, in functie de suprafata incaperii: 15 minute, 30 minute, 60 minute.

Lumina UV-C este cea mai sigura si eficienta metoda de eliminare a  germenilor patogeni responsabili de numeroase boli, de la simple raceli, la varsat de vant, streptococi si stafilococi, faringita, rujeola, enterocolita, TBC, con­junctivita, alergii sau infectii respiratorii acute provocate de coronavirusurile de tipul SARS si MERS.

Este ideala si pentru eradicarea alergenilor din incapere, asigurand in acelasi timp indepartarea sporilor de mucegai si a mirosurilor neplacute, fara efecte reziduale.

Cum actioneaza Lampa de sterilizare AETHER RoboLamp oGuard UV C OZON?

Tehnologia de eradicare a microorganismelor cu ajutorul luminii UV este cunoscuta de foarte multi ani si folosita in mod special in spitale, in industria farmaceutica, alimentara sau in saloanele de cosmetica.

In ultima vreme s-a demonstrat ca aceasta este foarte benefica si pentru dezinfectarea si purificarea aerului in spatiile private si publice, precum incaperile din locuinte, birouri, cabinete medicale, sali de clasa, restaurante etc.

Lumina ultravioleta cu lungimi de unda scurte si energie inalta, din gama C, are un efect letal asupra microorganismelor din mediul inconjurator, din aer sau de pe suprafete, prin distrugerea structurii genetice a acestora, astfel devin inerte si inactive, incapabile sa se mai reproduca.

Puterea germicida a ozonului

Ozonul (O3) este o molecula de gaz cu putere de sterilizare formidabila, formata din 3 atomi de oxigen, care se produce prin actiunea luminii ultraviolete de frecventa foarte joasa (Vacuum Ultraviolet sau UV-V), de 185 nm. Acesta este disipat in locurile unde lumina UV nu poate sa iradieze, din cauza ecranarii acesteia de catre diverse obiecte sau in unghiurile moarte. Ozonul este cel mai puternic dezinfectant, eliminand mirosurile si descompunand particulele microbiene care ne pot afecta sanatatea.

Cu lampa UV-C cu dubla sterilizare AETHER oGuard UV C OZON 38w Negru cu dubla sterilizare si putere de 38W, capabila sa dezinfecteze spatii de pana la 60 mp, o ai acum la indemana o arma letala in lupta cu inamicii invizibili.

Domenii de aplicabilitate

Lampa AETHER oGuard UV C OZON se poate folosi in orice incaperi posibil contaminate sau care necesita sterilizare/dezinfectare:

 • Sufragerie, dormitor, baie, bucatarie
 • Pensiuni si hoteluri
 • Restaurante si baruri
 • Cabinete medicale, cabinete stomatologice, farmacii
 • Sali de clase, scoli si gradinite
 • Saloane de cosmetica, frizerii
 • Magazine si birouri
 • Sali de cursuri, sali de expozitie
 • Ateliere

In principiu orice incapere privata sau publica unde este necesara dezinfectarea aerului si a suprafetelor.

A se evita utilizarea in spatii deschise deoarece umiditatea si vibratiile pot afecta functionarea lampii in parametrii normali.

De ce sa folosesti o lampa UV-C de sterilizare ?

Are efect gerimicid si bactericid dovedit stintiific, distrugand pana la 99,9% din bacteriile, virusurile, microbii, fungii, acarienii, etc., inclusiv coronavirusurile responsabile de infectia respiratorie acuta de tipul SARS-CoV-2.

Este ideala si pentru persoanele alergice, asigurand eliminarea alergenilor din mediul ambiental.

Tehnologia UVC revolutioneaza tehnicile de asespie si antisepsie oferind numeroase avantaje fata de metodele clasice (cu dezinfectancti chimici): economie, continuitate, eficacitate.

Are o arie de aplicabilitate larga, putand sa decontamineze aerul din spatiile inchise, precum si obiecte care nu pot fi dezinfectate prin metodele clasice (canapeaua, hainele, pernele, pachetele, fructele si legumele etc.).

Lampa AETHER oGuard UV C OZON iti ofera siguranta unui mediu ambiental dezinfectat, lipsit de germeni patogeni si inamici invizibili.

Informatii suplimentare

Greutate2 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.


Fii primul care adauga o recenzie pentru “Lampa de sterilizare AETHER RoboLamp oGuard UV C OZON”

Departament Corporate si Licitatii:
Pentru Cereri de Oferta, Licitatii sau Achizitii Publice prin SEAP/SICAP puteti trimite cererile pe E-mail: licitatii@maboinvest.ro sau FAX: 0332.102.352
Info: Contactați departamentul numai pentru cereri speciale. Pentru orice alte cereri folosiți contactul de la departament vanzari.

Specificatiile tehnice si imaginile prezentate au caracter informativ si pot contine erori sau inadvertente. Specificatiile tehnice si pretul produselor pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare si nu constituie obligativitate contractuala. Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie pentru eventuale clarificari.

CADOURI !!! La fiecare comanda online de minim 200 Lei, plasata in perioada 1 Februarie - 30 Martie primiti un cadou (acesta se regaseste pe factura si in colet).