Manusa de protectie NEOGRIP cu manseta elastica

Manusa de protectie NEOGRIP cu manseta elastica

Cod Produs: C216

Pret: 4.41 lei (fara T.V.A.)

Pret: 5.25 lei (cu T.V.A.)

C216 Manusa de protectie NEOGRIP cu manseta elastica, cat. I conform EN 420. Recomandate utilizarilor din industrie in general , depozite , constructii etc .

  • Descriere
  • Informații suplimentare
  • Recenzii (0)

Descriere produs

Manusa de protectie NEOGRIP cu manseta elastica

Caracteristici:
– manusa textila imersata partial in latex
– grosime: Cca. 1,25 mm
– lungime: 27 cm
– manseta: elastica
– suport: Textil
– Marimi: 10

 Cantitatea minima pentru comanda este de 12 perechi sau multiplu de 12

Informatii suplimentare Manusa de protectie NEOGRIP cu manseta elastica:

Domeniu de utilizare: Protecţia mâinilor împotriva riscurilor minime si agresiunilor mecanice superficiale – în cazul manipulării de piese rugoase, cu muchii neregulate .

Recomandate utilizarilor din industrie in general , depozite , constructii etc .

Norme tehnice de referinţă: SR EN 420:2004+A1:2010 „Mănuşi de protecţie. Cerinţe generale şi metode de încercare”

Construcţie generală: – sunt realizate cu cinci degete; – material latex pe suport textil imersate partial – culoare galben – manseta elastica – suprafaţă ridata, uniformă.

Instrucţiuni de utilizare Inainte de utilizare, se verifică aspectul, astfel încât mănuşile rupte, descusute, murdărite excesiv, se scot din uz.

Instrucţiuni de întreţinere Curăţirea se va face cu o cârpă umezită, urmată de o ştergere cu o cârpă uscată. Dupa aceste spalari manusa se poate sa nu-si pastreze performantele declarate .

Instrucţiuni de depozitare Depozitarea se face în încăperi curate, la temperatură cuprinsă între 10°C şi 25°C şi umiditate relativă a aerului de circa 65% ferite de acţiunea razelor solare, precum şi a surselor de căldură

Ambalare : Colectiv, în pungi din plastic de 12 per

Informatii suplimentare

Greutate0.3 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.


Fii primul care adauga o recenzie pentru “Manusa de protectie NEOGRIP cu manseta elastica”

Departament Corporate si Licitatii:
Pentru Cereri de Oferta, Licitatii sau Achizitii Publice prin SEAP/SICAP puteti trimite cererile pe E-mail: licitatii@maboinvest.ro sau FAX: 0332.102.352
Info: Contactați departamentul numai pentru cereri speciale. Pentru orice alte cereri folosiți contactul de la departament vanzari.

Specificatiile tehnice si imaginile prezentate au caracter informativ si pot contine erori sau inadvertente. Specificatiile tehnice si pretul produselor pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare si nu constituie obligativitate contractuala. Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie pentru eventuale clarificari.