Manusi de protectie FORTE

Cod Produs: C242

Pret: 7.95 lei (fara T.V.A.)

Pret: 9.46 lei (cu T.V.A.)

C242 Manusi de protectie Forte, marime universala; cat II conform EN 388. Confectionate din piele groasa spalt bovina, dublura in palma, pe degetul mare si degetul aratator, spate bumbac, manseta cauciucata.

  • Descriere
  • Informații suplimentare
  • Recenzii (0)

Descriere produs

Manusi de protectie FORTE

  • manusi din piele groasa spalt bovina
  • dublura in palma, pe degetul mare si degetul aratator
  • spate bumbac, manseta cauciucata
  • cusaturi duble; grosime cca. 1,2 mm
  • risc mecanic: 1122
  • marime: 10,5;
Aplicatii: lacatuserie, industria lemnului, ateliere mecanice, constructii.
Cantitatea minima pentru comanda este de 12 perechi sau multiplu de 12 per.
 
Informatii suplimentare Manusi de protectie FORTE:
Domeniu de utilizare: protecţia palmei mâinilor împotriva riscurilor mecanice-abraziune, tăiere prin tranşare, agăţare, înţepare la manipulare piese uscate, rugoase, voluminoase, cu muchii neregulate, în medii normale, fără atmosferă potenţial explozivă – de exemplu pentru operaţii de lăcătuşerie, în industria lemnului, ateliere mecanice, construcţii.
Descrierea produsului: Mănuşi cu cinci degete, cu manşetă, realizate din combinaţii din şpalt piei bovine şi ţesătură. În zona articulaţiei pe dosul mâinii, mănuşile sunt prevăzute la interior cu elastic, pentru ajustare/menţinere pe poziţie. Degetele arătător, mic si dosul degetului aratator sunt croite impreuna. Palma, degetul mare si dosul degetului aratator sunt croite împreună şi îmbinate prin suprapunere cu două rânduri de cusătură peste ansamblul de mai sus descris. Dosul degetului mare este croit separat. Imbinările sunt realizate prin cusături întoarse cu 1800 . La baza degetelor mijlociu şi inelar îmbinările sunt consolidate. Dosul mănuşii este din ţesătură textilă, iar zona unghiilor şi a articulaţiei degetelor este din şpalt piele. Palma şi degetele sunt căptuşite cu molton. Manşeta este din ţesătură textilă rigidizată prin caşerare şi are marginea paspoalată cu bandă textilă. Culoare: gri + verde pentru piei şi alb crud pentru ţesătură. Lungimea: circa 260 mm.
Performanţe: Manusi de protectie FORTE sunt proiectate astfel încât să respecte prevederile din directiva europeană 89/686/CEE, amendată prin directivele 93/68/CEE, 93/95/CEE, 96/58/CE, respectiv HG nr. 115/2004 cu modificările ulterioare şi cerinţele esenţiale de securitate şi sănătate corespunzătoare domeniului de utilizare preconizat. Este realizată din piei naturale. Materialele utilizate conţin săruri de crom în cantităţi în limitele specificate în stndardele respectate. Produsul a fost supus procedurii “examinare EC de tip” prevăzută de art. 10 din directivă (secţiunea a 3-a din HG nr. 115/2004).
 Ambalare: Se ambalează în pungă de plastic, maxim 5 perechi

Informatii suplimentare

Greutate0.4 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.


Fii primul care adauga o recenzie pentru “Manusi de protectie FORTE”

Departament Corporate si Licitatii:
Pentru Cereri de Oferta, Licitatii sau Achizitii Publice prin SEAP/SICAP puteti trimite cererile pe E-mail: licitatii@maboinvest.ro sau FAX: 0332.102.352
Info: Contactați departamentul numai pentru cereri speciale. Pentru orice alte cereri folosiți contactul de la departament vanzari.

Specificatiile tehnice si imaginile prezentate au caracter informativ si pot contine erori sau inadvertente. Specificatiile tehnice si pretul produselor pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare si nu constituie obligativitate contractuala. Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie pentru eventuale clarificari.