Manusi de protectie impotriva caldurii 1057 TERMIC

Manusi de protectie impotriva caldurii 1057 TERMIC

Cod Produs: C040

Pret: 45.75 lei (fara T.V.A.)

Pret: 54.44 lei (cu T.V.A.)

C040 Manusi de protectie impotriva caldurii 1057 TERMIC. Manusi antitermice din tesatura speciala impregnate cu cauciuc nitrilic, cat. III, lungime 35 cm, cu interior de poliester netesut, pe palma si pe dosul palmei.

Golește
  • Descriere
  • Informații suplimentare
  • Recenzii (0)

Descriere produs

Manusi de protectie impotriva caldurii 1057 TERMIC

  • Manusi antitermice din tesatura speciala impregnate cu cauciuc nitrilic, lungime 35 cm, cu interior de poliester netesut, pe palma si pe dosul palmei.
  • Stratul de nitril ajuta la protectia impotriva abraziunii, taieturilor si gauririi.
  • Aceste manusi asigura o priza excelenta pe suprafete uscate si uleioase. Temperatura de contact pana la 250grd C.
  • culoare gri
  • Marimi: 9, 10

DESCRIEREA MANUSII: Mănuși croite și cusute de tricot jerse de bumbac,si poliester, captusita cu fetru de poliester nețesut, complet acoperite cu compus de nitril. Fetrul din poliester nețesut se găsește pe palmă de 400 g/m psi și pe dosul palmei de 200 g/mp. Stratul de nitril ajută la protecția împotriva abraziunii, tăieturilor și găuririi. Aceste mănuși au aderenta excelentă pe suprafețe uscate și uleioase.

UTILIZARE: Mănușile asigură cea mai bună protecție și confort în aplicații din laminoare. Pot fi folosite la manipularea sticlei fierbinți, la turnare și în industria cauciucului.  Mănușile nu trebuie folosite cu flacără deschisă și când există pericol de agățare în părțile în mișcare ale echipamentelor. Dacă mănușile se udă, nu mai trebuie folosite la manipularea obiectelor fierbinți. Caracteristicile de transmitere a căldurii vor fi mult diferite față de rezultatele testării mănușilor uscate.

DEPOZITARE Se recomandă depozitarea la 5-25 ºC în loc uscat, în ambalajul original, departe de lumina directă a soarelui.

LIMITE DE UTILIZARE/RISCURI : Manusile sunt destinate sa protejeze mainile in mediuel de lucru in conformitate cu EN388:2016, EN 407:2004 si EN 420:2003+A1:2009.

Utilizatorul trebuie sa evalueze si sa determine riscurile pe baza aplicatiei la care vor fu utilizate si sa utilizeze manusile numai pentru aplicatie pentru care au fost destinate. Riscurile trebuie evaluate luand in considerare nivelul de protectie si standardele armonizate conform carora au fost testate manusile. Manusile descrise au fost evaluate si testate conform EN388:2016, EN407: 2004, EN420:2003+A1:2009 si Regulamentului EU 2016/425 si acopera toate riscurile previzibile.

Manusi de protectie impotriva caldurii 1057 TERMIC

Informatii suplimentare

Greutate1 kg
Marimi disponibile

9, 10

Recenzii

Nu există încă recenzii.


Fii primul care adauga o recenzie pentru “Manusi de protectie impotriva caldurii 1057 TERMIC”

Departament Corporate si Licitatii:
Pentru Cereri de Oferta, Licitatii sau Achizitii Publice prin SEAP/SICAP puteti trimite cererile pe E-mail: licitatii@maboinvest.ro sau FAX: 0332.102.352
Info: Contactați departamentul numai pentru cereri speciale. Pentru orice alte cereri folosiți contactul de la departament vanzari.

Specificatiile tehnice si imaginile prezentate au caracter informativ si pot contine erori sau inadvertente. Specificatiile tehnice si pretul produselor pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare si nu constituie obligativitate contractuala. Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie pentru eventuale clarificari.

CADOURI !!! La fiecare comanda online de minim 200 Lei, plasata in perioada 1 Februarie - 30 Martie primiti un cadou (acesta se regaseste pe factura si in colet).