Manusi de protectie JAIPUR

Cod Produs: C271

Pret: 11.80 lei (fara T.V.A.)

Pret: 14.04 lei (cu T.V.A.)

C271 Manusi de protectie Jaipur cat. II conform EN 388. Manusa din piele groasa spalt bovina. Spate bumbac, manseta cauciucata, dublura in palma, pe degetul mare si degetul aratator, din piele moale box bovina; Risc mecanic: 3243.

  • Descriere
  • Informații suplimentare
  • Recenzii (0)

Descriere produs

Manusi de protectie JAIPUR
  • manusa din piele groasa spalt bovina
  • spate bumbac, manseta cauciucata
  • dublura in palma, pe degetul mare si degetul aratator, din piele moale box bovina
  • risc mecanic: 3243
  • marime: 10,5.
Aplicatii: risc de taiere prin transare, agatare, intepare la manipulare piese uscate, rugoase, voluminoase , cu muchii neregulate, constructii.
 
Cantitatea minima pentru comanda este de 6 perechi sau multiplu de 6 per. 
 
Informatii suplimentare Manusi de protectie Jaipur:
Domeniu de utilizare: protecţia mâinilor împotriva riscurilor mecanice-abraziune, tãiere prin tranşare, agãţare, înţepare la manipulare piese uscate, rugoase, voluminoase, cu muchii neregulate
Descriere : Mãnuşi cu cinci degete, cu manşetã, confecţionate din piei bovine cu faţa presată şi şpalt piei bovine velurate, tabăcite cu săruri de crom în combinaţie cu ţesătură textilă. Degetele mare, arătător şi mic sunt croite împreună cu palma. Degetele mijlociu şi inelar, precum şi dosul falangelor unghiale sunt croite separat. Are dublură din piele bovine cu faţă presată în palmă, deget mare, arătător şi dosul degetului arătător, asamblată prin suprapunere cu două rânduri de cusătură. Are o întăritură de piele cusută cu două tighele. Dosul mănuşii este realizat din ţesătură textilă. Manşeta este din ţesătură textilă rigidizată prin caşerare, paspoalată cu bandă textilă. În zona articulaţiei mâinii pe dosul mâinii, mãnuşile sunt prevãzute la interior cu elastic, pentru ajustare/menţinere pe poziţie. Celelalte îmmbinări sunt realizate prin cusãturi întoarse cu 1800 .
Culoare: gri-alb crud pentru piele şi galbenă pentru ţesătură. Lungimea: circa 260 mm
Performanţe : Mănuşile sunt proiectate astfel încât sã respecte prevederile din directiva europeană 89/686/CEE, amendată prin directivele 93/68/CEE, 93/95/CEE, 96/58/CE, respectiv HG nr. 115/2004 cu modificările ulterioare şi cerinţele esenţiale de securitate şi sănătate corespunzătoare domeniului de utilizare preconizat.Este realizată din piei nturale. Materialele utilizate conţin săruri de crom în cantităţi în limitele specificate în stndardele respectate. Produsul a fost supus procedurii “examinare EC de tip” prevăzută de art. 10 din directivă (secţiunea a 3-a din HG nr. 115/2004) la Organismul de certificare notificat de Comisia Europeană, care a emis Certificatul de examinare. Performanţele produsului sunt în conformitate cu specificaţiile standardelor : SR EN 420:2004 + A1: 2010 (EN 420:2003+A1:2009) – toate cerinţele, cu dexteritate- nivel de performanţã 1 (din maxim 5) şi SR EN 388:2004 (EN 388: 2003), niveluri de performnţă „3 2 4 3″.
Inainte de utilizare, se recomandă să se evalueze riscurile de la locul de muncă şi să verifice dacă EIP este adecvat acestora.
Producătorul nu îşi asumă nici o răspundere pentru utilizarea in alte condiţii decât cele specificate.
Atenţie: “Protecţia este asigurată numai pe palmă” Materialele utilizate conţin oxizi de crom; deşi conţinutul în Cr VI este în limitele impuse prin standardul armonizat, mănuşile pot produce iritaţii pe mâinile sensibile. Instrucţiuni de curãţare, întreţinere:
Curãţarea se va face numai prin periere sau prin ştergere cu o cârpã umezitã şi ştergere cu o cârpã uscatã şi periere. Nu se spalã. Se curãţã chimic cu percloretilenă de maxim 2 ori. În cazul în care curăţarea se aplică de către utilizator curăţarea se va efectua numai în instalaţii speciale de către personal instruit, respectând normele de protecţia muncii.
Depozitarea şi păstrarea trebuie sã se facã în încãperi curate, la temperatura de 10….25 0C şi umiditate relativã a aerului de circa 65%, ferite de acţiunea razelor solare, precum şi a surselor de cãldurã (distanţa faţã de sursele de cãldurã sã fie de min.1 m)
Termen limită de păstrare în depozitare:. Mănuşa se scoate din uz, chiar dacă nu a fost folosită, când materialul de execuţie devine rigid.
Termen de garanţie în depozitare: Firma garantează produsele 12 luni în condiţiile respectãrii instrucţiunilor Termen limită de utilizare: Se scot din uz când la examinare se constatã cã prezintã porţiuni subţiate, deteriorate- uzate, descusute, gãurite, arse.

Informatii suplimentare

Greutate0.4 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.


Fii primul care adauga o recenzie pentru “Manusi de protectie JAIPUR”

Departament Corporate si Licitatii:
Pentru Cereri de Oferta, Licitatii sau Achizitii Publice prin SEAP/SICAP puteti trimite cererile pe E-mail: licitatii@maboinvest.ro sau FAX: 0332.102.352
Info: Contactați departamentul numai pentru cereri speciale. Pentru orice alte cereri folosiți contactul de la departament vanzari.

Specificatiile tehnice si imaginile prezentate au caracter informativ si pot contine erori sau inadvertente. Specificatiile tehnice si pretul produselor pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare si nu constituie obligativitate contractuala. Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie pentru eventuale clarificari.