Manusi piele spalt 88 CBSA

Cod Produs: C241

Pret: 6.70 lei (fara T.V.A.)

Pret: 7.97 lei (cu T.V.A.)

C241 Manusi din piele spalt 88 CBSA ce asigura protectia mainilor impotriva riscurilor minime, cat. I conform EN 420. Aplicatii: manipulare piese uscate, rugoase, voluminoase, cu muchii neregulate, operatii de lacatuserie, industria lemnului, ateliere mecanice, constructii. Nivel de performanta: 2133

 • Descriere
 • Informații suplimentare
 • Recenzii (0)
 • Fisa tehnica, DC

Descriere produs

Manusi piele spalt 88 CBSA

Caracteristici: 
 • manusi din piele spalt de bovina
 • spate si manseta din bumbac, captuseala in palma
 • lungime: cca 255 mm.
 • grosime cca. 1 – 1,1 mm
 • spatele ventilat asigură ventilaţia mâinii, sporind confortul în utilizare
 • model economic 
 • marime universala 10.5
*Cantitatea minima pentru comanda este de 6 perechi sau multiplu de 6
 
Aplicatii: manipulare piese uscate, rugoase, voluminoase, cu muchii neregulate, operatii de lacatuserie, industria lemnului, ateliere mecanice, constructii.
Informatii suplimentare Manusi piele spalt 88 CBSA:
Construcţie generală: sunt executate cu cinci degete, cu manşetă aplicată prin coasere; sunt confecţionate din piei spalt bovine tabăcite cu săruri de crom (degete, palmă, dosul falangelor unghiale, dublură articulaţie degete) în combinaţie cu ţesătură textilă;  lungime totală: cca.255 mm.; mărime universală
Norme tehnice de referinţă: Modelul Manusi piele spalt 88 CBSA este certificat conform cerintelor : SR EN 420+A1:2010 – „Mănuşi de protecţie. Cerinţe generale şi metode de încercare” Acest standard specifică cerinţe generale şi metode de încercare referitoare la ergonomia şi construcţia mănuşilor, rezistenţa materialelor constitutive la penetrarea apei, inocuitatea, confortul şi eficacitatea, marcarea şi informaţiile furnizare de producător aplicabile tuturor mănuşilor de protecţie.
Instrucţiuni de utilizare Inainte de utilizare, se verifică aspectul, astfel încât mănuşile rupte, descusute, murdărite excesiv, se scot din uz. Instrucţiuni de întreţinere Curăţirea se va face prin periere sau ştergere cu o cârpă umezită, urmată de o ştergere cu o cârpă uscată şi periere. Nu se spală. Nu se curăţă cu solvenţi.
Instrucţiuni de depozitare Depozitarea se face în încăperi curate, la temperatură cuprinsă între 10°C şi 25°C şi umiditate relativă a aerului de circa 65% ferite de acţiunea razelor solare, precum şi a surselor de căldură Termen de garanţie In depozitare în condiţiile respectării instrucţiunilor de mai sus – 12 luni. Se scot din uz când la examinare se constată că prezintă porţiuni subţiate, deteriorate, uzate, descusute, găurite, arse.
Ambalare Colectiv, în pungi din plastic de 6 per
 

Informatii suplimentare

Greutate0.4 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.


Fii primul care adauga o recenzie pentru “Manusi piele spalt 88 CBSA”

Departament Corporate si Licitatii:
Pentru Cereri de Oferta, Licitatii sau Achizitii Publice prin SEAP/SICAP puteti trimite cererile pe E-mail: licitatii@maboinvest.ro sau FAX: 0332.102.352
Info: Contactați departamentul numai pentru cereri speciale. Pentru orice alte cereri folosiți contactul de la departament vanzari.

Specificatiile tehnice si imaginile prezentate au caracter informativ si pot contine erori sau inadvertente. Specificatiile tehnice si pretul produselor pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare si nu constituie obligativitate contractuala. Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie pentru eventuale clarificari.

CADOURI !!! La fiecare comanda online de minim 200 Lei, plasata in perioada 1 Februarie - 30 Martie primiti un cadou (acesta se regaseste pe factura si in colet).