Masca de protectie respiratorie OPTIFIT TWIN

Masca de protectie respiratorie OPTIFIT TWIN

Cod Produs: NK/1715241

Pret: 479.46 lei (fara T.V.A.)

Pret: 570.56 lei (cu T.V.A.)

Masca de protectie respiratorie OPTIFIT TWIN conform to EN 136 clasa 2. Masca de protectie respiratorie confera protectie generala împotriva particulelor si a gazelor toxice, în functie de tipul filtrelor atasate la masca.

Stoc epuizat

  • Descriere
  • Informații suplimentare
  • Recenzii (0)

Descriere produs

Masca de protectie respiratorie OPTIFIT TWIN

Descriere:
Masca de protectie respiratorie confera protectie generala împotriva particulelor si a gazelor toxice, în functie de tipul filtrelor atasate la masca.
– OptiFit utilizeaza 2 filtre, cu sistem de montare ClickFit (1/4 rotatie,fixare sigura la auzirea unui click), cu prindere laterala asigurând vizibilitate maxima.
– Masca completa trebuie utilizata ori de câte ori concentratia de gaze toxice nu permite utilizarea
– unei semi-masti, în limitele factorilor de protectie necesari pentru utilizator, conform EN 136:1998. Masca trebuie utilizata cu filtre similare de clasa 1 sau 2 (certificate conform EN141 sau En143).

Descriere tehnica:
Echipament individual de protectie – Categoria 3, în conformitate cu normele: • EN 136:1998
Masca realizata din silicon, material usor si rezistent, confera adaptabilitate pe forma fetei.
Vizor panoramic din policarbonat, lobi laterali pentru a fi posibila utilizarea ochelarilor medicali. Garnitura de etansare din silicon, asigura o buna adaptare faciala datorita formei.
Monobloc frontal ce include:
– membrana fonica, pentru o buna transmisie vocala.
– valva de exhalare din silicon, confera capacitate mare de respirare Conectare la filtre, prin sistem ClickFit.

Sistem de prindere cu 5 chingi cu reglare rapida.
– Greutate redusa: 570 g.

Limite de utilitare:
Masca nu se va utiliza daca: concentratia de oxigen scade sub 17 % sau nu se cunosc agentii de contaminare.

NU INCLUDE FILTRE/ACESTEA SE ACHIZITIONEAZA SEPARAT

Optional filtre:

  • cod NK/1001581 (1035458) Filtre ABEK1 ofera protectie respiratorie pentru gaze si vapori organici (solventi organici). Substante cu punct de fierbere > 65 °C. Ex. solventi, hidrocarburi etc.; Gaze si vapori anorganici (Ex. clor, acid cianhidric, hidrogen sulfurat, brom, acid bromhidric, fosgen, dioxid de clor, formaldehida); Gaze si vapori acizi tip anhidrina sulfuroasa. (Ex. dioxid de sulf, acid clorhidric); Amoniac si derivati anorganici tip amoniac.
  • cod NK/1001587 (1035459) Filtre ABEK1P3 ofera protectie respiratorie pentru toata gama de noxe anorganice, organice, amoniac, dioxid de sulf, acid clorhidric. Ofera protectie contra pulberilor nocive (tip P3 = 50 x limita de expunere profesionala)

Informatii suplimentare

Greutate1 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.


Fii primul care adauga o recenzie pentru “Masca de protectie respiratorie OPTIFIT TWIN”

Departament Corporate si Licitatii:
Pentru Cereri de Oferta, Licitatii sau Achizitii Publice prin SEAP/SICAP puteti trimite cererile pe E-mail: licitatii@maboinvest.ro sau FAX: 0332.102.352
Info: Contactați departamentul numai pentru cereri speciale. Pentru orice alte cereri folosiți contactul de la departament vanzari.

Specificatiile tehnice si imaginile prezentate au caracter informativ si pot contine erori sau inadvertente. Specificatiile tehnice si pretul produselor pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare si nu constituie obligativitate contractuala. Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie pentru eventuale clarificari.