Masca integrala OPTIFIT RD40

Cod Produs: NK/1715011

Pret: 473.49 lei (fara T.V.A.)

Pret: 563.45 lei (cu T.V.A.)

NK/1715011 Masca integrala OPTIFIT RD40. Masca completa cu monofiltru. Echipament individual de protectie – Categoria 3, in conformitate cu normele: EN 136:1998. Garnitura pentru etansarea fetei din silicon, material usor si rezistent, confera adaptabilitate pe forma fetei.

  • FILTRUL NU ESTE INCLUS
  • Descriere
  • Informații suplimentare
  • Recenzii (0)

Descriere produs

Masca integrala OPTIFIT RD40. Masca completa cu monofiltru. Echipament individual de protectie – Categoria 3, in conformitate cu normele: EN 136:1998.

Caracteristici: 
– Masca de protectie respiratorie, clasa 2, confera protectie generala impotriva particulelor si a gazelor toxice, in functie de tipul filtrelor atasate la masca. Ofera protectie impotriva stropirilor accidentale.  
Masca integrala OPTIFIT RD40 utilizeaza 1 filtru, cu sistem de montare cu filet, cu prindere frontala.
– Masca completa trebuie utilizata ori de câte ori concentratia de gaze toxice nu permite utilizarea unei semi-masti, in limitele factorilor de protectie necesari pentru utilizator, conform EN 136:1998. Masca trebuie utilizata cu filtre similare clasa 2 (certificate conform EN141 sau EN143).
  • Garnitura pentru etansarea fetei din silicon, material usor si rezistent, confera adaptabilitate pe forma fetei.
  • Vizor panoramic din policarbonat.
  • Monobloc frontal ce include: membrana fonica, pentru o buna transmisie vocala; valva de exhalare din silicon, confera capacitate mare de respirare
Conectare la filtre, prin filet standard RD40 (EN 148-1). Sistem de prindere cu cu reglare rapida. 
Optifit Twin asigura Factor de protectie nominal: OPTIFIT + P3 : NPF = 1000 OPTIFIT + gaz : NPF = 2000 OPTIFIT+ combinat : NPF = 1000
 
Limite de utilitare:
  • Masca nu se va utiliza daca: concentratia de oxigen scade sub 17 % sau nu se cunosc agentii de contaminare.
  • greutate 580 g
*Nu include filtrul. Va rugam sa ne contactati pentru a verifica disponibilitatea.
 

Informatii suplimentare

Greutate1 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.


Fii primul care adauga o recenzie pentru “Masca integrala OPTIFIT RD40”

Departament Corporate si Licitatii:
Pentru Cereri de Oferta, Licitatii sau Achizitii Publice prin SEAP/SICAP puteti trimite cererile pe E-mail: licitatii@maboinvest.ro sau FAX: 0332.102.352
Info: Contactați departamentul numai pentru cereri speciale. Pentru orice alte cereri folosiți contactul de la departament vanzari.

Specificatiile tehnice si imaginile prezentate au caracter informativ si pot contine erori sau inadvertente. Specificatiile tehnice si pretul produselor pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare si nu constituie obligativitate contractuala. Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie pentru eventuale clarificari.

CADOURI !!! La fiecare comanda online de minim 200 Lei, plasata in perioada 1 Februarie - 30 Martie primiti un cadou (acesta se regaseste pe factura si in colet).