Pantofi de protectie VARESE S1

Pantofi de protectie VARESE S1

Cod Produs: A074
5 din 5

Pret: (fara T.V.A.)

Pret: 0 lei (cu T.V.A.)

A074 Pantofi de protectie VARESE S1 cu bombeu metalic, cat. S1, conform ISO EN 20345. Talpa: poliuretan, injectata direct pe fete; protectie eficace, model economic. Aplicatii: constructii, industrie in general, agricultura. Marimi: 35 – 48

  • Descriere
  • Informații suplimentare
  • VEZI corespondenta marimi A074

Descriere produs

Pantofi de protectie VARESE S1

Caracteristici: 
  • fete confectionate din piele
  • captuseala: textila
  • bombeu metalic, rezistent la 200 Joule
  • absorbitor de soc incorporat
  • talpa poliuretan dubla densitate, injectata direct pe ambele fete
  • talpa antiderapanta, antistatica, rezistenta la uleiuri si carburanti
Marimi: 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 , 43, 44, 45, 46, 47, 48 Vezi corespondenta marimi
Aplicatii: constructii, industrie in general, agricultura.
 
– Descrierea produsului Pantofi de protectie VARESE S1
Încălţăminte pantofi realizată din piei bovine cu faţa naturală presată, căptuşită integral (la căpută cu neţesut împâslit antistatizat), cu bombeu metalic de securitate, talpă din PU cu dublă densitate. Branţul este din neţesut rigidizat, antistatizat, iar acoperişul de branţ 1/1 este din tricot caşerat cu material spongios, antistatizat. Asamblarea feţelor cu branţul este tip STROBEL. Talpa exterioară din PU dublă densitate este injectată direct pe ansamblul superior (sistem de confecţie « IJ »); prezintă suprafaţă antiderapantă.. Lăţime calapod: 11 mondopoint.
– Pantofi din piei bovine cu faţa naturală presată, cu ansamblul superior format din căpută, carâmbi, ştaif, căptuşiţi la căpută cu neţesut împâslit şi la carâmbi tricot caşerat cu material spongios. Are la marginea superioară element de confort amortizant (guler) format din îmbinarea ansamblului superior cu căptușeala din înlocuitor piele, delimitat cu un rând de cusătură, cu strat intermediar din material spongios. Îmbinarea este carâmbi peste căpută, cu sistem de închidere prin înşiretare prin perforații consolidate cu capse protejate anticoroziv. Înălţime carâmbi: min. 75 mm (sortiment A)

Informatii suplimentare

Greutate1.6 kg
Marimi disponibile

36, 39, 41, 46, 47

Departament Corporate si Licitatii:
Pentru Cereri de Oferta, Licitatii sau Achizitii Publice prin SEAP/SICAP puteti trimite cererile pe E-mail: licitatii@maboinvest.ro sau FAX: 0332.102.352
Info: Contactați departamentul numai pentru cereri speciale. Pentru orice alte cereri folosiți contactul de la departament vanzari.

Specificatiile tehnice si imaginile prezentate au caracter informativ si pot contine erori sau inadvertente. Specificatiile tehnice si pretul produselor pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare si nu constituie obligativitate contractuala. Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie pentru eventuale clarificari.