PRET SPECIAL

PROMO Pantofi de protectie cu bombeu metalic BELLE S1 albi

Cod Produs: PROMO A306

Pret: 81.64 lei 73.00 lei (fara T.V.A.)

Pret: 86.87 lei (cu T.V.A.)

A306 PROMO Pantofi de protectie cu bombeu metalic BELLE S1 albi, conform ISO EN 20345. Fete: microfibra; Bombeu metalic, rezistenta 200 Joule; Talpa: poliuretan alb, injectata direct pe fete; Aplicatii: industria alimentara, farmaceutica, laboratoare.

  •  Mărimi: 42, 46
Golește
  • Descriere
  • Informații suplimentare
  • Recenzii (0)
  • VEZI corespondenta marimi A306

Descriere produs

PROMO Pantofi de protectie cu bombeu metalic BELLE S1 albi

• feţe: microfibră
• căptuşeală 3D din trei straturi textile
• bombeu metalic, rezistent la 200 Joule
 talpă: poliuretan alb, injectat direct pe feţe
 brant carbon cu perforatii,antibacterian
• încălţăminte destinată industriei alimentare şi farmaceutice
• microfibra – un material semipermeabil antibacterian cu caracteristici superioare pielii în acest domeniu de activitate
• permite respiraţia piciorului
Mărimi: 42, 46                                                       VEZI corespondenta marimi

Aplicatii: industria alimentara, farmaceutica, laboratoare

Informatii suplimentare PROMO Pantofi de protectie cu bombeu metalic BELLE S1 albi

Model 2901 BELLE – Pantofi din microfibra alba, cu ansamblul superior format din căpută, carâmbi, ştaif, căptuşiţi cu tricot caşerat cu material spongios. Are la marginea superioară element de confort amortizant (guler) format din îmbinarea ansamblului superior cu căptușeala din microfibra, delimitat cu un rând de cusătură, cu strat intermediar din material spongios. Îmbinarea este carâmbi peste căpută, cu sistem de închidere prin înşiretare prin perforații consolidate cu capse non-metalice. Înălţime carâmbi: min. 75 mm (sortiment A).

Performanţe: Încălţămintea este proiectată astfel încât să respecte prevederile din directiva europeană 89/686/CEE, amendată prin directivele 93/68/CEE, 93/95/CEE, 96/58/CE, respectiv HG nr. 115/2004 cu modificările ulterioare şi cerinţele esenţiale de securitate şi sănătate corespunzătoare domeniului de utilizare preconizat. Produsul răspunde cerinţelor din EN ISO 20345:2011 corespunzătoare încălţămintei realizate din piele şi alte materiale – cod clasificare I, prevăzută cu branţ şi acoperiş de branţ detaşabil (opțiunea 4), sortimente A și B, categorie și simboluri de marcare a protecţiei: „S1”.

Informatii suplimentare

Greutate1.6 kg
Marimi disponibile

42, 46

Recenzii

Nu există încă recenzii.


Fii primul care adauga o recenzie pentru “PROMO Pantofi de protectie cu bombeu metalic BELLE S1 albi”

Departament Corporate si Licitatii:
Pentru Cereri de Oferta, Licitatii sau Achizitii Publice prin SEAP/SICAP puteti trimite cererile pe E-mail: licitatii@maboinvest.ro sau FAX: 0332.102.352
Info: Contactați departamentul numai pentru cereri speciale. Pentru orice alte cereri folosiți contactul de la departament vanzari.

Specificatiile tehnice si imaginile prezentate au caracter informativ si pot contine erori sau inadvertente. Specificatiile tehnice si pretul produselor pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare si nu constituie obligativitate contractuala. Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie pentru eventuale clarificari.