Sandale de protectie New Latina S1P SRC

Cod Produs: A336

Pret: 86.72 lei (fara T.V.A.)

Pret: 103.2 lei (cu T.V.A.)

A336 Sandale de protectie New Latina S1P SRC cu bombeu compozit si lamela antiperforatie non-metalica, cat. S1P conform ISO EN 20345:2011. Fete din piele naturala de bovina,texturata. Fara elemente metalice

 • Marimi: 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
Golește
 • Descriere
 • Informații suplimentare
 • Recenzii (0)
 • VEZI corespondenta marimi A336

Descriere produs

Sandale de protectie New Latina S1P SRC 

 • Fete din piele naturala de bovina, texturata
 • Captuseala textila
 • Bombeu compozit rezistent la 200 Joule
 • Lamela anti-perforatie non-metalica
 • Talpa poliuretan dubla densitate, injectata direct pe fete, anti-alunecare SRC
 • Brant gros cu perforatii, fabricat din EVA si textil
 • Fara elemente metalice
 • Marimi: 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47       VEZI corespondenta marimi

Informatii suplimentare Sandale de protectie New Latina S1P SRC

– Descrierea produsului Încălţăminte cu perforati & decupaj, realizată din piei bovine, căptuşită integral, cu bombeu compozit de securitate, inserție antiperforație ne-metalică, talpă din PU cu dublă densitate.

Branţul este din neţesut rigidizat, antistatizat, iar acoperişul de branţ 1/1 este din tricot caşerat cu material spongios, antistatizat. Asamblarea feţelor cu branţul este tip STROBEL.

Talpa exterioară din PU dublă densitate este injectată direct pe ansamblul superior (sistem de confecţie « IJ »); prezintă suprafaţă antiderapantă.. Lăţime calapod: 11 mondopoint.

Se realizează în grupa de mărimi 35…48 (puncte franceze)

Model NEW LATINA – Sandale decupate din piei bovine naturale cu fata presata, ansamblul superior cu perforaţii la căpută şi carâmb;

căptușeala tricot caşerat cu material spongios; limbă prelungită din căpută, întoarsă pentru a forma bridă prin care intră cureaua de prindere cu velcro;

îmbinarea este căpută peste carâmbi, cu sistem de închidere prin ochet, limbă . Înălţime carâmbi: min.75 mm (sortiment A)

Performanţe:

Încălţămintea este proiectată astfel încât să respecte prevederile din directiva europeană:

89/686/CEE, amendată prin directivele 93/68/CEE, 93/95/CEE, 96/58/CE, respectiv HG nr. 115/2004 cu modificările ulterioare şi cerinţele esenţiale de securitate şi sănătate corespunzătoare domeniului de utilizare preconizat.

Produsul răspunde cerinţelor din EN ISO 20345:2011 corespunzătoare încălţămintei realizate din piele şi alte materiale – cod clasificare I, prevăzută cu branţ şi acoperiş de branţ detaşabil (opțiunea 4), sortimente A și B, categorie și simboluri de marcare a protecţiei: „S1P”

Ambalare: în cutii individuale de carton sau pungi de polietilenă + ambalaj colectiv din carton. Garanţie: Perioada de garanţie este de 12 luni la depozitare şi de 30 zile în cadrul celor 12 luni care decurg de la data fabricaţiei, la utilizare, în condiţiile utilizării conform instrucţiunilor de folosire şi întreţinere.

Domeniu de utilizare Sandale de protectie New Latina S1P SRC:

protecţia părţii anterioare a piciorului împotriva lovirii (şocuri mecanice de 200J) şi strivirii (forţă de comprimare statică de 15kN), a agresiunilor mecanice superficiale minore (abraziune, agăţare), protecţia călcâiului împotriva şocurilor mecanice (proprietăţi de absorbţie a energiei în toc minim 20J), proprietăţi antistatice şi talpă exterioară cu profil, rezistentă la hidrocarburi – la activităţi de manipulare de obiecte grele cu pericol de cădere sau rostogolire, la lucrări în spaţii închise, în medii normale sau cu atmosferă potenţial explozivă, la deplasări pe suprafeţe denivelate sau acoperite cu straturi superficiale de apa.

Instrucţiuni de utilizare: „Se recomandă utilizarea încălţămintei antistatice atunci când este necesar să se minimizeze acumularea de sarcini electrostatice prin disiparea acestora, evitând astfel riscul aprinderii de exemplu, a vaporilor sau substanţelor inflamabile, şi dacă riscul de şoc electric al unui aparat electric sau al altor elemente sub tensiune nu a fost complet eliminat. Se recomandă totuşi să se ia în considerare că încălţămintea antistatică nu poate garanta o protecţie corespunzătoare împotriva şocului electric întrucât aceasta introduce doar o rezistenţă între picior şi sol.

Incălţămintea care aparţine clasei I poate absorbi umiditate dacă este purtată pe durată îndelungată şi poate deveni conducătoare în condiţii de umiditate. Dacă încălţămintea Sandale de protectie New Latina S1P SRC este purtată în condiţii în care tălpile sunt contaminate, se recomandă verificarea întotdeauna a proprietăţilor electrice înainte de a pătrunde într-o zonă cu risc.

Informatii suplimentare

Greutate1.6 kg
Marimi disponibile

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Recenzii

Nu există încă recenzii.


Fii primul care adauga o recenzie pentru “Sandale de protectie New Latina S1P SRC”

Departament Corporate si Licitatii:
Pentru Cereri de Oferta, Licitatii sau Achizitii Publice prin SEAP/SICAP puteti trimite cererile pe E-mail: licitatii@maboinvest.ro sau FAX: 0332.102.352
Info: Contactați departamentul numai pentru cereri speciale. Pentru orice alte cereri folosiți contactul de la departament vanzari.

Specificatiile tehnice si imaginile prezentate au caracter informativ si pot contine erori sau inadvertente. Specificatiile tehnice si pretul produselor pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare si nu constituie obligativitate contractuala. Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie pentru eventuale clarificari.

Ați putea dori, de asemenea…