Sort PVC GREMBIULE grosime 0,32mm

Cod Produs: B744

Pret: 9.42 lei (fara T.V.A.)

Pret: 11.21 lei (cu T.V.A.)

B744 Sort PVC GREMBIULE grosime 0,32mm impermeabil, grosime 0,32 mm. Dimensiune: 75×110 cm. Construcţie: dintr-o bucată, la partea superioară este susţinut după gât de o benţiţă textilă, se închide la spate cu două bentiţe textile

  • Culori: alb, kaki

Stoc epuizat

  • Descriere
  • Informații suplimentare
  • Recenzii (0)

Descriere produs

Sort PVC GREMBIULE grosime 0,32mm.

  • material: PVC/ poliester
  • marime: 75×110 cm
  • grosime 0,32mm
  • Culori disponibile: alb, kaki

Informatii suplimentare Sort PVC GREMBIULE grosime 0,32mm

Sort de protectie pentru riscuri minime, categoria l

Domeniu de utilizare: Protecţia frontală a corpului împotriva substanţelor lichide sub formă de ceaţă, vapori, stropire cu mici cantităţi sau jet de joasă presiune sau împotzriva pulberilor, în spaţii închise, în mediu normal, fără atmosferă potenţial explozivă sau în exterior, la temperaturi între -5°C şi +40°C.

Norme tehnice de referinţă: SR EN ISO 13688:2013 – „Îmbrăcăminte de protecţie. Cerinţe generale”

Caracteristici constructive Sort PVC GREMBIULE grosime 0,32mm:

construcţie: dintr-o bucată, la partea superioară este susţinut după gât de o benţiţă textilă, se închide la spate cu două bentiţe textile

material de executie: PVC/poliester/PVC

dimensiuni: lungime totală – 750mm., lăţime 1100 mm.;

mărime universală

grosime : 0,32 mm

Instrucţiuni de utilizare Inainte de utilizare se verifică şorţul din punct de vedere al integrităţii (să nu fie rupt, găurit,); dacă se constată o deteriorare excesivă, acesta se scoate din uz.

Instrucţiuni de întreţinere Se vor curăţa după utilizare cu apă caldă şi săpun neutru. Se şterg cu matrial textil. Nu se curăţă cu solvenţi.

Instrucţiuni de depozitare Depozitarea se face în încăperi uscate, bine aerisite, la temperatură ambiantă (+5°C şi + 25°C), departe de surse de căldură şi radiaţii solare, in ambalajul original.

Termen de garanţie In depozitare 12 luni în condţiile respectării instrucţiunilor. Se scot din uz atunci când se constată că prezită porţiuni subţiate, deteriorate, uzate, găurite, carbonizate.

Ambalare: 1 buc. în pungă din polietilenă. Marcaje: CE – marcaj de conformitate european

Informatii suplimentare

Greutate0.8 kg
Culori disponibile

alb, kaki

Recenzii

Nu există încă recenzii.


Fii primul care adauga o recenzie pentru “Sort PVC GREMBIULE grosime 0,32mm”

Departament Corporate si Licitatii:
Pentru Cereri de Oferta, Licitatii sau Achizitii Publice prin SEAP/SICAP puteti trimite cererile pe E-mail: licitatii@maboinvest.ro sau FAX: 0332.102.352
Info: Contactați departamentul numai pentru cereri speciale. Pentru orice alte cereri folosiți contactul de la departament vanzari.

Specificatiile tehnice si imaginile prezentate au caracter informativ si pot contine erori sau inadvertente. Specificatiile tehnice si pretul produselor pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare si nu constituie obligativitate contractuala. Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie pentru eventuale clarificari.