Vesta de semnalizare ASHLEY

Cod Produs: 5B52

Pret: 10.24 lei (fara T.V.A.)

Pret: 12.19 lei (cu T.V.A.)

5B52 Vesta de semnalizare ASHLEY. Vesta reflectorizanta cu tesatura tip plasa 100% poliester. Benzi reflectorizante: 5 cm latime; Marime universala; Culoare: galben fluorescent.  Aplicatii: constructii, automotive, amenajari, industria grea, industria energetica, logistica si transporturi, telecomunicatii, timp liber.

  • Descriere
  • Informații suplimentare
  • Recenzii (0)

Descriere produs

Vesta de semnalizare ASHLEY

  • Tesatura: tip plasa 100% poliester
  • Benzi reflectorizante: 5 cm. latime
  • Culoare: galben fluorescent
  • Marime universala

Aplicatii: constructii, automotive, amenajari, industria grea, industria energetica, logistica si transporturi, telecomunicatii, timp liber.

Informatii suplimentare Vesta de semnalizare Ashley:
Domeniu de utilizare: Echipament de protectie de conceptie simpla pentru protectia corpului impotriva riscurilor minore – actiuni mecanice cu efecte superficiale, in medii normale, fara atmosfera potential exploziva, care nu necesita alte echipamente de protectie specifice, de exemplu: constructii, industria lemnului, transporturi, ateliere mecanice, lacatuserie. Norme tehnice de referinţă: SR EN ISO 13688:2013 – Imbracaminte de protectie. Cerinte generale
Construcţie generală: Vesta de semnalizare Ashley este confectionata din material tip plasa, se inchide in fata cu velcro si are 2 benzi reflectorizante de 5 cm de jur-imprejur. Material: tesatura tip plasa 100% poliester
Culori: galben fluorescent; Marimi: XL
Intretinere Spalare manuala sau automata, folosind agenţi de spălare casnici, la o temperatura de maxim 40°C, interzisa uscarea in tambur. Nu se calca. Se interzice folosirea inalbitorilor.
Marcare Eticheta permanentă a produsului contine: codul, mărimea, marcajul CE, compozitia tesaturii, pictograme reprezentand instructiunile de intretinere.
Ambalare Produsul este ambalat individual în pungi pe plastic, care includ instructiuni de utilizare.
Depozitare Se depozitează în spaţii închise, în ambalajul original, bine aerisite, ferite de umezeală şi de razele directe ale soarelui, la temperaturi cuprinse între +10 ÷ 25°C

Informatii suplimentare

Greutate 0.17 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.


Fii primul care adauga o recenzie pentru “Vesta de semnalizare ASHLEY”

Departament Corporate si Licitatii:
Pentru Cereri de Oferta, Licitatii sau Achizitii Publice prin SEAP/SICAP puteti trimite cererile pe E-mail: licitatii@maboinvest.ro sau FAX: 0332.102.352
Info: Contactați departamentul numai pentru cereri speciale. Pentru orice alte cereri folosiți contactul de la departament vanzari.

Specificatiile tehnice si imaginile prezentate au caracter informativ si pot contine erori sau inadvertente. Specificatiile tehnice si pretul produselor pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare si nu constituie obligativitate contractuala. Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie pentru eventuale clarificari.