PROGRAM DE LUCRU:
- perioada 22 DECEMBRIE 2021 – 14 IANUARIE 2022 – INCHIS
- comenzile receptionate in acest interval vor fi procesate incepand cu data de 17 Ianuarie!
Sarbatori Fericite!!!

Fii in siguranta cu incaltaminte de protectie de la Mabo Invest!

Fii in siguranta cu incaltaminte de protectie de la Mabo Invest!

Riscurile si accidentele in timpul serviciului pot fi prevenite. In orice industrie lucrezi este foarte important sa te protejezi impotriva riscurilor. Mabo Invest,  magazin online cu acoperire nationala, va pune la dispozitie echipamente individuale pentru protectia muncii dedicate personalului ce activeaza in zona farmaceutica si medicala, alimentara, industriala, paza si securitate, vanatorilor, pescarilor, amatorilor de activitati outdoor printre care se numara si incaltaminte de protectie.

Incaltaminte de protectie de la Mabo Invest

Fii in siguranta cu incaltaminte de protectie de la Mabo Invest!• Pantofi de protectie

– Pantofi de protectie ASHTON S1 / Compozit;

– Pantofi protectie DAKAR S1P;

– Pantof tip sport BLU;

– Pantof de protectie YASHIN S3;

• Bocanci protectie

– Bocanci de protectie imblaniti;

– Cizme imblanite;

– Bocanci de lucru;

• Incaltaminte alba

– Saboti medicali;

– Sabot alb cu barete;

– Sabot alb de protectie;

– Pantof alb;

– Bocanc alb cu bombeu;

• Cizme rotective

– Cizme pvc;

– Cizme de lucru blue/white;

– Cizme protectie apa-noroi;

– Cizme alimentare;

• Cizme electroizolante

– Cizme electroizolante inalta / joasa tensiune;

• Incaltaminte ESD

– pantofi ESD;

– sandale ESD;

– saboti protectie ESD;

– pantof de lucru alb ESD;

• Sandale protectie

De ce este nevoie de incaltaminte de protectie

Orice lucrator care risca accidentari ale picioarelor cauzate de caderi de obiecte sau materiale, sau de lucrul cu mase fierbinti sau foarte reci, trebuie sa primeasca incaltaminte deFii in siguranta cu incaltaminte de protectie de la Mabo Invest!1 protectie adecvata. Incaltamintea trebuie sa protejeze impotriva patrunderii umezelii, materialelor fierbinti, topite sau incandescente, materialelor toxice, caustice sau iritante, daca este cazul.

Echipamentul trebuie sa fie ales in conformitate cu scopul protectiei, conditiile ergonomice si sa se potriveasca purtatorului.

De ce sa alegi Mabo Invest si incaltaminte de protectie? Comanda minima este de 100 lei iar plata produselor se poate efectua in avans (in baza facturii proforme) sau ramburs la primirea coletului. Produsele sunt expediate cu firma de curierat Fan Courier, plata transportului revenind cumparatorului si variaza in functie de greutatea coletului, clientul beneficiind de tarifele negociate de Mabo Invest cu firma de curierat.

Daca se opteaza pentru plata cu OP avans, atunci livrarea se poate efectua cu ce firma de curierat solicita si are contract clientul. Termenul de livrare este cuprins intre 3 si 5 zile lucratoare. Comenzile receptionate pana la ora 13.00 sunt expediate a doua zi catre client.

Siguranta la locul de munca este o conditie necesara in societatea din ziua de azi. Utilizarea imbracamintei de protectie adecvata pentru pericolele de zi cu zi din timpul programului, poate reduce considerabil numarul de accidente. Imbracamintea de protectie este facuta pentru a asigura protectie impotriva incendiilor, riscurilor chimice, conditiilor de frig, socurilor electrice, caldurii extreme, umezelii si a radiatiilor.

Pentru mai multe informatii despre imbracaminte de protectie impermeabila sunati la numerele de telefon sau trimiteti un mesaj la adresele de email din magazinul online Mabo Invest. Echipa de profesionisti va poate ajuta sa faceti alegerea cea mai buna in functie de nevoile tale. Alege sa fii in siguranta.

Mabo Invest iti ofera o varietate de modele de incaltaminte de protectie. Alege-o pe cea care se potriveste scopului protectiei muncitorului. Daca ai intrebari nu ezita sa contactezi echipa Mabo Invest.

Share this post


PROGRAM DE LUCRU:
- perioada 22 DECEMBRIE 2021 – 14 IANUARIE 2022 – INCHIS
- comenzile receptionate in acest interval vor fi procesate incepand cu data de 17 Ianuarie!
Sarbatori Fericite!!!